С Тамаром у акцији

Бонус епизода - обилазак породица

Ауторка серијала, Тамара Грујић је у петнаестој, бонус епизоди, са својом екипом обишла све породице којима су помагали током ове ТВ сезоне и дала одговоре на питања која најчешће интересују редовне гледаоце емисије: "Како живе породице у новом дому након усељења". Видећете и најемотивније тренутке који су овековечени телевизијском камером а дешавали су се током спровођења неких акција у овом циклусу емисија.

Током шесте ТВ сезоне серијала и хуманитарног пројекта "С Тамаром у акцији", реновирано је око 1200 квадрата животног простора, како би 13 породица са територије западне Србије живело у бољим животним условима. Адаптирано је, реновирано и потпуно прилагођено особама са инвалидитетом и 90 квадрата стамбеног простора у Ужицу, за чланове Удружења оболелих од церебралне и дечије парализе. Саграђено је 12 купатила, 12 кухиња а укупно 41 дете сигурно је имало лепши дочек Нове 2019. године, у унапређеном животном окружењу...

Остварено током шест ТВ сезона серијала "С Тамаром у акцији"

Од марта 2016, Тамара Грујић и њен тим реализовали су укупно 80 телевизијских емисија, односно усрећили су 78 породица, широм наше земље: од оних са севера Косова, као многе породице из јужне, источне и западне Србије. Успешно су спроведене и две специјалне акције намењене помоћи осетљивим друштвеним групама: Реновирано је хистопа-онколошко одељење Педијатријске клинике у Крагујевцу а пре тога је покренута и акција прикупљања новца за први теретну лифт у тој институцији (пуштен је у рад у децембру 2018.).

Друга специјална акција у оквиру шестог циклуса овог хуманитарног пројекта и ТВ серијала спроведена је у Ужицу, пред крај сезоне - Тамара и њен тим реновирали су и наменски адаптирали стамбене просторије и тиме омогућили боље жовотне услове за чланове тамошњег Удружења оболелих од церебралне и дечије парализе.

Емитовањем петнаесте епизоде завршава се шеста ТВ сезона серијала.

Док ви будете пратили ову епизоду, Тамарина екипа, коју чине два тима са укупно 24 професионалца (15 чланова продукције и 9 мајстора - универзалаца) биће на (итекако) заслуженом одмору... али само на кратко.

У току је прикупљање пријава и припремање нових емисија "С Тамаром у акцији" за седму ТВ сезону. Акције ће бити посвећене породицама које живе у централној Србији и Шумадији.

Последња емисија шесте сезоне ТВ серијала и хуманитарног пројекта "С Тамаром у акцији" на програму је у петак 11. јануара, у 21 сат на Првом програму Јавног медијског сервиса Србије.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 30. јул 2019, 02:25) - Dragana [нерегистровани]

Potrebna nam je pomoc

Draga tamara ,
Vi ste predivni dugo se razmisljam dali da vam se obratim za pomoc ali moram. Razvedena sam zbog nasilja u porodici od strane supruga zivim sa troje dece u kuci roditelja na spratu u kome nemamo ni kuhinju ni vode u njoj nemamo nista sto se nje tice, nemamo ni kupatilo, spavamo u jednoj sobi deca spavaju svo troje u jednoj sobi u jednom krevetu lana 13god, nemanja 9god i luka 7 god mnogo nam je tesko nemamo ni grejanje zimi spavamo u prizemlju sa roditeljima u jednoj sobi zbog grejanja tu provodimo celu zimu jedino gde imamo vodu to je zapoceto kupatilo sa jednim labavom gde se i kupamo i peremo ves i sudove. Ja vas preklinjem za pomoc zbog dece tuzno mi je da gledam kako odrastaju a nemogu nista da im priustim jer zivim od 10000hiljade dinara nesecno socijalne pomoci dragana moj broj telefona je 0629649861 unapred zahvalna.

(недеља, 28. апр 2019, 14:49) - Slobodan novakov [нерегистровани]

Skadarska 30

Molim vas da nam pomognete u teskoj smo situaciji 8 nas je u porodici mnogo nam je tesko i nemamo struje ni vode nemamo kupatilo mali prostor je u kuci i krov nam se raspada nemamo ni crepove na kuci vlaga je svuda zidovi mnogo stari raspadaju se od kise mnogo curi kad pada javite nam u sto pre kratkom mogucnosti