Јутарњи програм

Дан за трчање доноси нове рекорде. Очекује се више од седам хиљада учесника 31. Београдског маратона.

О самог оснивања маратона, редовни учесници трке су и особе са инвалидитетом. Са нама су Слободан Јотић, први човек на свету који је са мултипла склерозом истрчао цео маратон и тако прошле године постао "Херој Београдског маратона" и Ивана Маликовић, која већ 32 године болује од исте болести и за нешто више од два сата биће на свом првом полумаратону. Победник многих трка, па и маратонских, је наш трећи гост - Мирослав Миро Станишић, члан удружења Победник, који данас учествује у Трци задовољства.

Многе београдске улице данас ће бити затворене за саобраћај, али и отворене за једну од најлепших манифестиција по којој је главни град препознатљив - 31. Београдски маратон. Очекује се рекордан број учесника, а шта очекује све оне који не учествују у трци, само желе да што пре заврше неки посао у граду, рећи ће нам Дарко Главаш, секретар Беоком сервиса.

Ближи се стотој години, али још увек чита без наочара, пише, наступа. Глумица Бранка Веселиновић, уз јутању кафу, колегиници Марији Миљевић Рајшић, открила је у чему је тајна добре кондиције, али и које су улоге обележиле њену дугу каријеру.

Са нама је оркестар Нинослава Нина Адемовића. Нино је радио са бројним музичарима. Од малих ногу воли музику. Један деда му је био виолиниста, а други саксофониста, па је са седам година снимио први сингл. Сарађивао је и са Гораном Бреговићем и Шабаном Бајрамовићем.

Уредник: Душко Николић
Водитељ: Верица Брадић

број коментара 0 Пошаљи коментар