Упитник: Александар Вучић

Гост прве емисије Упитник у новој сезони емитовања је Александар Вучић, председник Републике Србије.

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије "Упитник"

Какве поруке доноси из Њујорка, где је прошле седмице присуствовао заседању Генералне скупштине Уједињених нација? Зашто је за Србију важан унутрашњи дијалог о Косову? Колико смо као друштво зрели за ту дебату? Може ли се дијалог водити у условима повишених тензија између власти и опозиције? Да ли нам је потребна Декларација о опстанку Срба и шта нас као народ угрожава?

Колико  председник утиче на рад Владе - српску економију, плате и пензије и остале послове који су у њеној надлежности? Који су кључни изазови за државу на наредном периоду? Шта се променило за њега лично, а шта за Србију, откако је отишао са премијерске функције? Односи у региону, промена устава, борба против криминала и корупције, предстојећи избори за Београд - само су нека од питања о којима ће говорити председник Републике Србије Александар Вучић.

Аутор и уредник Упитника је Оливера Јовићевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Упитник Упитник

Аутор:
Оливера Јовићевић

Емисија Упитник аутора и уредника Оливере Јовићевић политички је ток-шоу који отвара све теме важне за Србију и њене грађане, без амбиције да пресуђује или сугерише решења. [ детаљније ]