С Тамаром у акцији

У тринаестој епизоди треће сезоне серијала "С Тамаром у акцији", познати трио који чине ауторка и водитељка емисије Тамара Грујић, архитекта Александар Поповић и шеф мајстора Југoслав Кољковић, рекапитулираће свих 12 епизода пролећне телевизијске сезоне коју су провели на југу Србије.

Возећи се у комбију, предводници тима емисије "С Тамаром у акцији" подсетиће се кућа које су биле најзахтевније за преуређење и адаптацију. Откривајући до сада непознате детаље о начину настајања појединих епизода - Тамара, Александар и Југослав повериће и који ће им потресни моменти остати заувек у сећању на ову ТВ сезону као и они смешни, непредвидиви и готово филмски... како то само живот или сплет развноврсних околности могу да изазову.

Прославу успешног завршетка треће сезоне серијала, Тамара је уприличила у етно комплексу Теодора (у подножју Царичиног града, изнад Лебана).

Тамара Грујић, ауторка и продуцент серијала "С Тамаром у акцији": "Дошли су чланови свих дванаест породица којима су наше акције биле посвећене током ове сезоне. Заједно са локалном самоуправом општине Лебане, уприличили смо диван музичко-забавни програм, сви су уживали! Гледаоци ће видети и како су се деца из свих породица врло лако међусобно спријатељила, дружила. Било је заиста дивно видети на окупу све породице којима смо помогли овога пута. Уживали смо у њиховим причама о свему лепом што им се у животу још догодило, како сада живе и шта планирају, након наших акција помоћи... "

Захваљујући акцијама помоћи које је Тамара са њеним тимом реализовала током треће ТВ сезоне на РТС-у, укупно 108 људи живи у далеко бољим и лепшим условима. Ауторка серијала је успела и да оствари план, који је себи задала на почетку ове ТВ сезоне - да помогне и при запошљавању чланова породица: 10-оро њих ће од ове године бити у могућности да допринесу бољем животном стандарду своје породице. Реновирано је око 1100 квадрата животног простора, направљена су 4 пластеника. Захваљујући великој помоћи свих локалних самоуправа на југу Србије, добрих комшија и пријатеља као и верним несебичним спонзорима серијала, који Тамарину екипу прате током све три сезоне - у последњих 12 епизода урађено је и (рекордних) 2500 квадрата фасаде и санирано 400 квадрата кровова зграда.

"Овом епизодом завшено је укупно 40 емисија које је "Триангл продукција" снимила, кроз три ТВ сезоне серијала који се од марта прошле године емитује на Првом програму Јавног медијског сервиса Србије. Наше хуманитарне акције помоћи породицама и све "авантуре" започели смо на северу Косова (у пролеће 2016-те), затим смо јесенас снимали 16 епизода на југу Србије а током пролећа 2017-те смо усрећили још 12 породица на истој територији", каже Тамара Грујић, ауторка и продуцент серијала "С Тамаром у акцији".

Тамара и њена екипа увелико припремају идућу ТВ сезону, обећавају упознавање са новим занимљивим члановима четрнаест породица из источне Србије. Истражују интересантне приче о том делу наше земље које ће, на сада већ препознатљив телевизијски начин приказати љубитељима ове емисије.

Тамара Грујић: "Бонус епизода, у којој ћете сигурно уживати, биће на програму у петак 16. јуна и то је завршна емисија наше треће ТВ сезоне. Тако ћемо се поздравити са гледаоцима Јавног медијског сервиса и одлазимо на заслужени одмор, прикупљајући снагу за нове изазове. Четврту ТВ сезону серијала "С Тамаром у акцији" снимаћемо на истоку Србије у Подунавском, Браничевском, Борском и Зајечарском округу. Снимања нових 14 епизода почећемо у августу. На програму РТС- а, очекујте наше препознатљиве приче и акције помоћи породицама из источне Србије већ крајем септембра, у истом термину. У име "Триангл продукције" и тима серијала, захваљујем свима који подржавају нашу хуманитарну мисију и помажу све напоре које чинимо са жељом да помогнемо сународницима. Наставићемо и даље да "поправљамо куће и животе", кроз вашу омиљену емисију о добрим делима.

Велики поздрав од екипе емисије "С Тамаром у акцији", видимо се на јесен!"

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 16. јун 2017, 18:19) - Sremac [нерегистровани]

Najbolja Emisija na RTS

Zaista je "Tamara u akciji" najhumanija i najbolja emisija sto smo imali priliku da gledamo na RTS u poslednjim godinama. Vredni rad Tamare Grujic i njenog tima nas je sve odusevila i obradovala. Jedva cekamo da gledamo na jesen novi serijal.

Srdacan pozdrav iz Berlina!