Ексклузивно: Ана Ивановић

Ових дана радовали смо се са Аном Ивановић посматрајући дивне слике са њеног венчања са Бастијаном Швајнштајгером.

Занимљиво је погледати интервју младе девојке која машта, жели, нада се, а жеље јој се испуњавају, и зато понављамо овај интервју дат пре неколико година.

Ану Ивановић сретала сам у неколико наврата. Често и у авиону. Толико пута је давала углавном кратке изјаве које су узете у ходу, као коментар на неку одређену ситуацију и то је често било доста контролисано читавом армијом оних који воде рачуна о њеној каријери.

Упознала сам и господина Гавина Гарсија, који води рачуна о свему што Ана треба да изјави. Моје молбе да ја само желим један обичан разговор нису уродиле плодом до оног момента када сам дигла руке и чекала да се то деси.

Родитељи Ане Ивановић ни по коју цену никада нису желели да се експонирају, нити да у име своје ћерке доносе одлуке, али су веровали у моју жељу да са Аном разговарам неоптерећено и обично. И онда, једног јесењег дана, када је Ана дошла у посету својима у Београд, добила сам могућност да са Аном Ивановић и њеним родитељима проведем једно послеподне у Београду.

На линији је био њен менаџер из Лондона господин Гавин Гарси. Анини родитељи били су све време ту током читавог интервјуа, водећи рачуна да се никада не пређе линија поштовања приватности до које им је веома стало. Поштовала сам то, а разговор је био искрен, опуштен и пријатан. Ану Ивановић у овом разговору сагледавамо другачије него у свим њеним ранијим сусретима са медијима. А погледати овај интервју сада после три године је занимљиво, и зато вам га поново приказујемо.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]