ТВ лица: Оливер Млакар

Да ли је тачно да је знао све одговоре на питања која је постављао у Квискотеци? Важио је за полиглоту, колико језика говори? Како смо дошли у ситуацију да нове инстант ТВ звезде немају квалитете његове генерације? Шта је највише волео да ради води Дневник, поставља питања у квизу или кува са Карапанџом?

Легендарно ТВ лице Оливер Млакар дочекао је Тању Петернек у Самобору где живи од како се пензионисао. Уживајући комбинује мало посла и много путовања, а мирне дане проводи са супругом у друштву паса које обожавају. Овај интервју био је прилика да се присети дана које је провео у Београду где је као дечак становао у Јужном булевару, преласка у Осјек и потом момачких дана у Загребу, биртије Три гаврана, студија и почетка посла у Радио Загребу.

Најшармантније ТВ лице Екс-Ју простора са сетом се присетио дана дружења са Мићом Орловићем, говорио о томе како се гранични прелаз затварао да би цариници пили кафу са Мићом и Олијем, поверио је како никада није успео да скува нешто по Карапанџином рецепту, а као тајну свог оптимизма у осамдесетој рекао да је његова чаша увек била полупуна, а не полупразна.

Аутор: Тања Петернек Алексић

број коментара 8 Пошаљи коментар
(субота, 25. феб 2017, 00:04) - Suncica [нерегистровани]

zivite neograniceno

Gospodin Oliver Mlakar i danas ima odmerenost u svakom pogledu,prijatan glas i optimizam.Prijatno je slusati ga, kao u stara dobra vremena.Zelim mu neograniceno zivljenje.

(петак, 24. феб 2017, 23:55) - nezaboravak [нерегистровани]

hvala za ovako prijatan dijalog

Zahvaljujuci gospodinu Oliveru Mlakaru ,znam da gospodstvo i ljudskost ,plemenitost i lepota zivljenja postoje!

(среда, 18. нов 2015, 08:51) - Milos [нерегистровани]

Prelepo

Prelepa emisija. Uzivao sam slusajuci gospodina Mlakara kao sto sam svojevremeno uzivao gledajuci Kviskoteku i slusajuci ga u raznim drugim emisijama. Predivan covek, dobra dusa, gospodin. Zelim mu dug zivot, dobro zdravlje i puno srece.

(понедељак, 16. нов 2015, 13:06) - mladen [нерегистровани]

Oliver Mlakar

Prelepa vremena koja je i Oliver obelezio svojim kvalitetnim radom na Tv, nije dzabe bio tako popularan, zasluzio je to.

(понедељак, 16. нов 2015, 10:45) - Olivera iz Kikinde [нерегистровани]

Za njega vreme stoji!

Gospodin Mlakar i danas osvaja smirenošću,dostojanstvom,predivnom bojom glasa,elegancijom.Sve pohvale za njegov optimizam,izgled i životni elan!Želim mu dug i srećan život,a Vama Tanja još jednom hvala za divan izbor gosta u emisiji!

(недеља, 15. нов 2015, 16:05) - Nemanja [нерегистровани]

...

Gospodin čovek. Bio sam klinac kada je devedesetih vodio kviz na HRT uzivao sam :)
Ono što je pomenuo a što znam i sam da je trend u svetu dugo godina posebno na velikim televizijama da povremeno emisije, Dnevnik ili neki kviz vodi dobro iskusan voditelj koji iza sebe ima generacije gledatelja. To oplemenjuje televiziju, ovo danas je nekako bezlično.

(субота, 14. нов 2015, 23:38) - Aleksandar [нерегистровани]

Zauvek mlad.

Gospodin bio i ostao!

(субота, 14. нов 2015, 20:26) - Tomislav Srpski [нерегистровани]

Otmenost koja pleni

Kakav divan covek! Bilo mi je milina slusati gospodina Mlakara kako i dalje nenametljivo veze paznju sagovornika/slusaoca. Ali dok je setnja trajala osvezio sam i moje lepe uspomene iz vojnickog zivota u Samoboru. Hotel Lavica (vojnik i devojka/supruga imali su popust), samoborska pivnica, kremsnite, samoborcek za izlazak u Zagreb i malo sitnisa u dzepu ali bilo je lepo. Zelim mu puno ugodnih penzionerskih godina i da sto duze 'emituje' toliko potrebnu otmenost.

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]