САТ

Патрола до Тасоса

И ове недеље САТ вас води на путовање. Видећете детаљну патролу од Београда до грчког острва Тасос. Будући да се често јављају гужве на граничним прелазима Прешево и Евзони, САТ-ова екипа показује правац преко граничног прелаза Прохор Пчињски и Дојрана у Македонији.

Тиме се избегавају гужве и Солун, али је и пут до Тасоса овим правцем краћи за око 20 километара. Као и обично, говори се о стању коловоза, опасностима на путу, потребним документима, казнама, снабдевености горивом, одмориштима и свему другом што возаче може интересовати на тако дугом путу.

Реприза емисије је недељом на Другом програму у 23 часа, а уредник и водитељ је Мирко Алвировић.

број коментара 15 Пошаљи коментар
(понедељак, 12. авг 2013, 15:46) - HRČAK [нерегистровани]

Hrvatska

Mislim da nema potreba za patrolama do Hrvatske (Istre, Makarske..) Naime kad kreneš iz Beograda prema Istri/Makarskoj samo se voziš po auto cestama i pratiš znakove, a eventualno 5 km pred odredište se voziš običnim cerstama. Bilo bi korisno pokazati eventualno kako se dolazi do Hvara i prelazi na trajekt u splitskoj luci.

Uglavnom, mislim da reportaža za Hr ne bi bila zanimljiva jer se 95% vremena vozi po autocesti, nema ključnih skretanja koja bi mogla zbuniti, a odmorišta su sasvim korektna (OMV, INA, PETROL).

(понедељак, 12. авг 2013, 14:11) - Dragan [нерегистровани]

Patrola do Bugarske

Upravo sam se vratio iz Bugarske. Put je zaista onakav, kakvim ste ga prikazali u vašoj patroli. Nisam imao nikakvih problema. Nije bilo gužve na granici. Kupio sam dve vinjete za po 7 dana. Mogu da se kupe na samom graničnom prelazu ili na svim većim pumpama. Kola sam parkirao na hotelskom parkingu. Parking je bio besplatan, što je i bilo naznačeno na sajtu na kome sam pronašao hotel. Danas je standard da svi hoteli u bugarskim letovalištima imaju WI-FI, klimu,frižider, a veliki broj ima bazene i parking. Dakle, uživao sam u letovanju.

(понедељак, 12. авг 2013, 13:20) - anonymous [нерегистровани]

LEFKADA

Hitno napraviti patrolu do lefkade i Krfa.

(понедељак, 12. авг 2013, 11:56) - anonymous [нерегистровани]

odgovor

Klikni desnim dugmetom misa na link videa, pa izaberi "Save..." (ovo sto ide posle Save, zavisi od browsera koji koristis)

(понедељак, 12. авг 2013, 10:25) - Mirolsav [нерегистровани]

pitanje

Kako da preuzmem ovaj video? Kada hocu da ga preuzmem video se samo otvori bez mogucnosti "save" opcije.

(понедељак, 12. авг 2013, 09:35) - obavesteni [нерегистровани]

nekoliko info

Patrole da mora su zavrsene za ovu sezonu. Bice neka po Srbiji. Do Hrvatske se nece raditi, iz ociglednih razloga. Ko to ne shvata, sta da mu radim... Do zapadne Evrope se takodje nece raditi, jer poenta patrola je da se rade destinacije gde veliki broj ljudi ide kolima!

(понедељак, 12. авг 2013, 02:13) - anonymous [нерегистровани]

Jugonostalgicar

Moze i jedna patrola do Rovinja?!

(понедељак, 12. авг 2013, 00:48) - anonymous [нерегистровани]

200 na sat

Zato sto je repriza

(недеља, 11. авг 2013, 23:52) - z [нерегистровани]

grcka

zasto opet patrola do grcke?

(недеља, 11. авг 2013, 21:49) - anonymous [нерегистровани]

Kontra smer

Hvala ekipi SAT-a na pokazanom putu ka moru. Zaista je nezgodno ono mesto ispred Soluna gde se posle Kilkisa uključujemo na autoput tik iza skretanja za Kavalu, pa moramo da se okrenemo posle 5 km. E sad još veći problem je povratak istim putem. KAKO SE PRI POVRATKU SA AUTOPUTA UKLJUČITI NA MAGISTRALU ZA KILKIS? Da li skrenuti ka Seresu, pa izaći, ili... Imao sam neprijatno iskustvo kad sam morao da se vozim po nekim selima celih sat vremena. Izgleda da se pri povratku isplati ići starom magistralom Kavala - Solun, pa se lakše možete uključiti na pravac za Kilkis. Mogli ste da nam prikažete to rešenje.

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 26 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]