Упитник

Избори - моћ мањих странака?

Колико је за српску политичку сцену и резултат предстојећих избора важан успех и програм мањих политичких странака? Шта оне нуде грађанима Србије? Зашто су за велике партије толико важни гласови мањинских странака и јесу ли они одлучујући за ставарање будуће владајуће већине, како тврде неки аналитичари? Колико се те странке могу изборити за реализацију својих идеја? Какав је план за Војводину?

Гости: Маја Гојковић, чланица Председништа УРС, Балинт Пастор, члан председништва Савеза војвођанских Мађара и Бошко Обрадовић из Покрета за живот Србије "Двери".

Уредник и водитељ: Оливера Јовићевић

број коментара 20 Пошаљи коментар
(уторак, 17. апр 2012, 13:18) - Лаз [нерегистровани]

ЗА Двери

Браво Бошко, свака част. Гласам за Вас!

(уторак, 10. апр 2012, 22:57) - anonymous [нерегистровани]

re:dvostranacki sistem

al vam je izbor!!!!!!!!!

(уторак, 10. апр 2012, 17:24) - Norveska [нерегистровани]

Iz dijaspore

Odlicna emisija i zato hvala Oliveri Jovicevic sto je u studio pozvala politicare koje (uglavnom, posto je Maja Gojkovic prilicno medijski zastupljena) nemamo cesto priliku da cujemo. Gosp. Pastor i gosp. Obradovic su odlicno zastupali svoje stavove i puno mi je toga iz njihovih politickih programa sada jasnije dok sam malo razocaran nastupom gosp. Gojkovic, ocekivao sam vise od nekoga ko je dugo u politici

(уторак, 10. апр 2012, 14:37) - радмила [нерегистровани]

добра емисија

двоумила сам се да ли да гледам емисију или не, но свидело ми се веома што су до гласа, коначно, дошли и представници неких мањих политичких групација. Молим Вас, наставите даље тако, омогућете артикулацију онима који се најчешће прећуткују.

(уторак, 10. апр 2012, 12:45) - Дијаспорац [нерегистровани]

Одлична Емисија

Браво Оливера! Хвала Вам што сте звали овакве госте и све похвале за вашу професионалност. Све се видело. Госп. Гојковић као да никада није била на власти и разочаран сам што је изабрала УРС, гопс. Пастор веома мудар, али госп. Обрадовић је одличан и најбољи. Мој глас иде њима.

(уторак, 10. апр 2012, 12:44) - anonymous [нерегистровани]

U drugim zemljama Evrope

Ne vjerujte onima koji kao argument navode "... dok se u drugim zemljama Evrope ...".

(уторак, 10. апр 2012, 11:58) - anonymous [нерегистровани]

Cast

kako samo Maju Gojkovic nije stid, menja partije kao cipele, kakav moral!!!!

(уторак, 10. апр 2012, 10:51) - Аника [нерегистровани]

мileta.maslarevic@gmail.com

Браво за Бошка и Двери

(уторак, 10. апр 2012, 09:12) - anonymous< [нерегистровани]

jednako

Izgleda da ce uzdrzani najbolje da glasaju.

(уторак, 10. апр 2012, 01:44) - Понос [нерегистровани]

Аргументи

У недостатку аргумената да одговори на Бошково "Србин сам и поносим се тиме!", Маја му одговара са "Ја се вас плашим". Хахахахаха :)))
Правих Срба се свако плаши, као и чињенице да се Срби коначно могу сложити у 21. веку око заједничке вредности - око породице која мора бити свима нама на првом месту да би се победила бела куга и да бисмо били људи, а не нељуди!
Враћање сопственој култури, традицији, вери, историји, је кључ за обнову националног идентитета, кључ за обнову и сабирање народа, и почетак преображаја Србије у земљу која ће бити пример свим другим државама у свету, и коју ће друге државе поштовати и уважавати! Време је да се коначно врати живот у Србију, да се свим људима пробуди нада, да коначно, сви заједно, уједињени око истог циља, можемо радити на своју сопствену корист као народа, остварујући своје националне интересе и подићи Србију на место које јој припада!

Упитник Упитник

Аутор:
Оливера Јовићевић

Емисија Упитник аутора и уредника Оливере Јовићевић политички је ток-шоу који отвара све теме важне за Србију и њене грађане, без амбиције да пресуђује или сугерише решења. [ детаљније ]