САТ

Салон аутомобила у Женеви

Следећа емисија САТ биће емитована у ванредном термину, у недељу у 18 сати на Другом програму Радио-телевизије Србије, али ће и њен садржај бити несвакидашњи будући да ће гледаоци моћи да виде све премијере и новитете овогодишњег Салона аутомобила у Женеви.

Посетиоци Салона од 3. до 13. марта имају прилику да виде више од 170 новина, међу којима је најзанимљивији дуел италијанских произвођача супераутомобила, Ферарија и Ламборгинија, који су у Женеви представили своје нове адуте - "ФФ" и "авантадор".

Међутим, у ексклузивном извештају који стиже управо у тренутку када се Салон отвара за публику, посебно ће бити наглашени они новитети које ће наша публика моћи да очекује већ крајем овог месеца на Салону аутомобила у Београду.

На овај начин, у специјалној емисији од 45 минута представљају се светски хитови, али и они модели који ће бити посебан хит у нашој земљи и које ћемо и сами моћи да разгледамо већ за неколико недеља.

Уредници и водитељи су Мирко и Младен Алвировић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]