Деца на интернету

Може ли се контролисати шта деца раде на интернету? Како је један београдски КУД постао подстанар?

Ако су деца код куће, не значи да су безбедна. Опасност у последње време вреба у виртуелном свету. У Магазину говоримо о томе шта родитељи треба да раде како би ту опасност отклонили.

У вечерашној емисији погледајте и причу о београдском културно-уметничком друштву "Бранко Цветковић", које је принуђено да се после 65 година рада у истом простору, исели.

Сазнајемо како ће функционисати рад прве банке полних ћелија, која ускоро треба да се отвори у Србији, и ко ће бити њени клијенти.

Анализирамо који су главни адути српског туризма и зашто пољопривредници у Србији који строго поштују прописе не могу да извозе своје производе.

 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 20. апр 2010, 19:12) - ilija [нерегистровани]

bravo za oko

Ja znam da smo mi naopaka zemlja i narod bez samopostovanja.Iz tih cinjenica prozilazi i jednostavan zakljucak da sve ljude koji su ucinili velika dela za srpski narod,ili omalovazavamo ili pljujemo.Poslednji koga je ta sudbina zatekla je Timoti Jon Bajford.Hvala emisiji OKO zbog inicijative da mu se dodeli penzija.A ja bih ga predlozio i za medalju sto je toliko dugo zivi medju nama budalama.

(четвртак, 18. мар 2010, 15:36) - anonymous [нерегистровани]

Eventualno

To sta deca rade na internetu mozete, eventualno, da kontrolisete kod kuce. Ali, sta rade kada odu kod drugara van svoje kuce ili u internet-kafe, ne mozete. Tu samo pomaze razgovor sa decom od malena i pruzanje mogucnosti da brojne druge zdravije aktivnosti bez interneta.

Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]