Аутопортрет: Сергеј Трифуновић

Сергеј Трифуновић, у емисији "Аутопортрет" повериће нам ко му је био инспирација за грађење филмског лика Крсмана, у култном филму "Убиство са предумишљајем", као и зашто се вратио позоришној сцени након дуге паузе.

"Без обзира на све предрасуде које важе за Сергеја, као компликованог и тешког саговорника, ову емисију било је веома лако реализовати и снимана је са великим задовољством", изјавила је Снежана Стаменковић Јојић, уредница емисије.

У шестом издању "Аутопортрета", Сергеј је одговарао на питања која му до сад нису постављана, открио зашто је један сплав на реци његово тајно место и одлучио да промовише младог спортисту пред којим је, кажу стручњаци, блистава каријера.

У рубрици "дијалог", гост прослављеног глумца је редитељ Горчин Стојановић, док је музички избор, овог пута, била група "IRI FM".

Видео-поруке послали су му драги пријатељи и колеге - Емир Хаџихафисбеговић и Кокан Младеновић.

Уредник емисије је Снежана Стаменковић Јојић, сценариста Тамара Барачков, драматург Наташа Дракулић, редитељ Игор Босоровић.

"Аутопортрет" отвара простор најзначајнијим личностима из културе и уметности, како би их публика упознала на један другачији, интимнији начин.

Емисија иновира стандарде телевизијских програма из културе и нуди атрактивну форму која ће привући вашу пажњу.

Уреднице емисија су Снежана Стаменковић Јојић и Тијана Паунковић.
Сценаристкиње: Наташа Дракулић, Тамара Барачков и Кристина Ђуковић.
Главни и одговорни уредник Културно-уметничког програма РТС је Небојша Брадић.
"Аутопортрет", РТС 1, понедељком у 22.00. Реприза у 02.05 на РТС 1, и петком РТС 2 у 22.00

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 16. мар 2016, 00:25) - anonymous [нерегистровани]

Serž

Veliki glumac i veliko dete, autentični Sergej.

Аутопортрет Аутопортрет

Аутор:
РТС

У фокусу четврте телевизијске сезоне (од 4. марта РТС1, понедељком) биће аутори и ствараоци различитих генерација. [ детаљније ]