Упитник: Томислав Николић

Председник Србије ексклузивно за РТС говори о највећим изазовима на крају 2014-е године. Хоће ли мере штедње донети дугорочне резултате или су само гашење пожара? Како је председник разумео поруке Ангеле Меркел, Владимира Путина и Јоханеса Хана?

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије Упитник 

Колико су пацке које нам стижу из Европског парламента и скоро свакодневно из суседне Хрватске штетне за Србију? Да ли је државни врх требало да се огради од изјава Војислава Шешеља? Да ли Запад, односно САД, желе да дестабилизују Србију, као што тврди један од владиним министара? Како Николић и Вучић превазилазе разлике у мишљењима и због чега је то чест предмет медијских спекулација о њиховом наводном сукобу?

То су само нека од питања о којима ће говорити гост Упитника Томислав Николић, председник Републике Србије.

Аутор и уредник: Оливера Јовићевић

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 04. дец 2014, 00:03) - Bosanac [нерегистровани]

Mudro

Gospodin Nikolic mudro zbori.

(среда, 03. дец 2014, 09:47) - anonymous [нерегистровани]

pogledi na svet iz Bgd,carsije

Gledati na svet iz nase Beogradske politicke carsije, mozemo uporediti s istoriskim iskustvima od kada se Jugoslavija raspadala i dan danas raspada, da mi sami Srbi sebe polako ali sigurno unistavamo, ili kako je sumirao izreku veliki Dostojevski "Kada vam se nesto lose dogodi, prvo pogledajte u sebe i pitajte se "sta sam ja tome doprineo"?

(среда, 03. дец 2014, 03:15) - Saša [нерегистровани]

Predsednik

Evo ja sam našao potrebu da kažem nešto u korist ili odbranu našeg predsednika.Prvi put u politici vidim čoveka koji govori stvari onakve kakve su stvarno te da i meni kao običnom čoveku politika bude jasna.Sačuvajmo gospodina Nikolića jer nam u politici trebaju ljudi koji nam kažu istinu , ma kakva ona bila.To je dobar orijentir za zemlju i građane.
Što se tiče internet medija tu je opšti haos jer se svašta piše a kad se hoće ostaviti komentar na vest iako je napisana po pravilima objavljivanja a ako nije po ukusu uređivačke politike lista oni ih ne objavljuju .Podrška za predsednika. Puno nam sreće svima .

Упитник Упитник

Аутор:
Оливера Јовићевић

Емисија Упитник аутора и уредника Оливере Јовићевић политички је ток-шоу који отвара све теме важне за Србију и њене грађане, без амбиције да пресуђује или сугерише решења. [ детаљније ]