Да Можда Не

Шта траже српски адвокати и докле се одмакло у дугим преговорима са Министарством правде? Да ли је договор на помолу, у емисији Да Можда Не говоре: Никола Селаковић, министар правде, Слободан Шошкић, председник Адвокатске коморе Београда, др Ђорђе Сибиновић, јавни бележник и др Милена Трговчевић Прокић, судија.

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије Да Можда Не 

О здравственом стању Војислава Шешеља и правном апсурду овог хашког суђења говориће: Расим Љајић, министар у Влади Србије, председник Националног савета за сарадњу са Хашким трибуналом и Зоран Красић, шеф Правног тима за одбрану Војислава Шешеља у Хашком трибуналу.

У трећем сегменту емисије, о проблемима трансплатације у Србији и значају донирања органа говори Маријана Милосављевић, бивша новинарка, запослена у Агенцији за борбу против корупције, која је донирала бубрег својој пријатељици.

Наш херој ове недеље је Сузана Станковић, професорка географије из Владичиног Хана, која је својој ученици донирала кожу.

Аутор и уредник: Оливера Ковачавић

број коментара 10 Пошаљи коментар
(среда, 05. нов 2014, 12:31) - anonymous [нерегистровани]

DS i SPS amandmani

DS i SPS predlažu da nije neophodno ići kod notara i da je izbor stranki u sporazumu da li želi dodatnu sigurnost prilikom sklapanja ugovora ili da je neophodno ići kod notara u slučaju da se to izričito traži kao npr. u slučaju prenosa nadležnosti nad javnom (društvenom) svojinom, ili je to barem za očekivati da se uzme u obzir, zar ne?

(петак, 31. окт 2014, 20:36) - Душан К. Илијендин [нерегистровани]

Да ли треба доносити опште закључке на основу појединачних слчајева?

Искрено жалим ако сте "налетели" на несавесног адвоката. Наравно да има и таквих, али Вам желим да не доживите оно што ће се дешавати са овако лоше регулисаном установом нотаријата. Тек ће се видети колико ће то проблема да створи.

(четвртак, 30. окт 2014, 22:27) - anonymous [нерегистровани]

Bar neko da ima rec

Cestitam Olji sto je uspela bar nesto da kaze u emisiji koju vodi, kada vec predstavniku advokata to nije bilo omoguceno konstantnim nepristojnim prekidanjem reci od strane ministra i j.beleznika

(четвртак, 30. окт 2014, 22:18) - anonymous [нерегистровани]

advokati

Advokati nisu upravu...

(четвртак, 30. окт 2014, 22:10) - anonymous [нерегистровани]

P.S

Dodatak na (advokati-javni beleznici).Advokat koji je vodio nas slucaj je umro a njegovi koji su preuzeli slucaj nisu nista uradili skoro 30god.zato sto je slucaj komplikovan. Sad je preuzela nova advokatska kancelarija I pokusava da izvede slucaj do kraja, zato podrsavam javne beleznike I Ministra

(четвртак, 30. окт 2014, 22:10) - MirreSRB [нерегистровани]

Bravo Olja

E sada ste građani Republike Srbije videli u čemu je problem i prave razloge zbog kojih smo mi u protestu
. Sam ministar se upecao u svoje obmane.

(четвртак, 30. окт 2014, 21:58) - У Немачкој... [нерегистровани]

сам користио и једног и...

другог;како овде то функционише,а тамо толика галама!?

(четвртак, 30. окт 2014, 21:57) - anonymous [нерегистровани]

da mozda ne

kakva zamena teza od strane Ministra !

(четвртак, 30. окт 2014, 21:44) - anonymous [нерегистровани]

advokati-i javni beleznici

da su pre skoro 30 god. bili javni beleznici mi koji smo kupili kucu I isli preko advokata I dan danas nije nasa , jos nije sredjena jer advokat nije video da se kuca void na njih vise, Zato mi je vec muka od tih Advokata.

(четвртак, 30. окт 2014, 21:38) - Studentkinja prava [нерегистровани]

Dokle?

Sramota da gospođa Kovačević skoro pola emisije ne uključuje u diskusiju druge sagovornike sem ministra i g-dina Šoškića!!!

Да Можда Не Да Можда Не

Аутор:
Оливерa Ковачевић

Како живи Србија? Шта нас дели, а шта уједињује? Шта не смемо да прећутимо? [ детаљније ]