Тв лица...као сав нормалан свет

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене.

Концепција емисије, један дан у животу, дакле много локација на којима се снима, бројна путовања по земљи и иностранству, занимљиви догађаји, концерти, премијере и позоришне представе, створили су специфичан жанр- интервју у документарној форми.

Све то привукло је гледаоце који на маил адресу tvlica@yahoo.com шаљу писма из земље и свих крајева света где емисију гледају посредством Сателитског програма РТС.

Гости у емисији говоре о одрастању, послу којим се баве, али и о томе како су преживели тешке године у земљи, како су прошли кроз бомбардовање, чекали у редовима за визе и имали исте проблеме баш као сав нормалан свет.

Од 2007. године емисије се чувају у Југословенској кинотеци као , за сада, једини тв серијал у овој архиви.

За емисију "ТВ лица... као сав нормалан свет" ауторка је добила престижну награду Златни беочуг за допринос култури у 2008. години.

Аутор и водитељ: Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

број коментара 6 Пошаљи коментар
(уторак, 27. мај 2014, 16:47) - hor 29. novembar [нерегистровани]

hvala

hvala drago nam je sto tako mislite o nama… bilo gde da ste pridruzite nam se, mislimo da ovakva vrsta kolektiva moze svuda i od svakog da se organizuje… zapocnite ili nam se pridruzite, zasvirajte, zapevajte, razgovarajte o tome sta vam se dopada, sta vam se ne dopada na ovom svetu i tamo gde zivite i pokusajte da uradite nesto da to ne bude vise tako… nikad robom! hor 29. novembar

(уторак, 27. мај 2014, 16:43) - hor 29. novembar [нерегистровани]

pridruga

drage deke i bake, drago nam je sto mislite tako o nama i ako ste u penziji i imate vremena , pridruzite nam se … divno bi bilo kad bi ne samo ljudi sa svih strana sveta vec i sve generacije zajedno ucestvovale ovom projektu… srdacan pozdrav hor 29. novembar

(уторак, 27. мај 2014, 08:20) - anonymous [нерегистровани]

hor

Da li mogu da vas zamolim da napisete adresu i vreme kada hor odrzava probe, voleo bih da im se pridruzim.Unapred hvala.

(недеља, 25. мај 2014, 12:26) - anonymous [нерегистровани]

gastarbajter

Ja sam gastarbajter i volim sto sam u ovoj emisiji imao priliku da vidim neke mlade.pametne i obrazovane ljude iz nase zemlje.Svaka im cast.Eh, da je mene onih godina neko docekao na autobuskoj stanici uz pesmu...

(недеља, 25. мај 2014, 12:24) - anonymous [нерегистровани]

super

Kako je lepo videti nase ljude koji su se organizovali da pomognu svima koji su migranti.Jos je lepse sto su se u toj prici pronasli i Austrijanci, Francuzi,Nemci I te revolucionarne pesme na italijanskom,nemackom, nasem jeziku...Svaka cast.

(недеља, 25. мај 2014, 04:55) - anonymous [нерегистровани]

Kao sav normalan svet

Bas ste super mladi lepi svidja mi se Vase pevanje pozdrav od jednog Dekeiiz Beca...

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]