Упитник

Да ли Вулин подноси оставку?

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије Упитник. 

Шта смо добили, а шта изгубили потписивањем споразума између Београда и Приштине? Шта се дешавало иза кулиса бриселских преговора? Која се нова питања отварају у будућности? Због чега косовски Срби не признају споразум?  Какав је став изнео Александар Вулин у преговорима и у свом говору на седници ГО Српске напредне странке, о чему је говорио и први потпредседник Владе Александар Вучић? Да ли су тачне вести које су објавили медији да ће Вулин поднети оставку?

То су само нека од питања о којима ће говорити гост Упитника Александар Вулин, директор канцеларије за Косово и Метохију.

Уредник и водитељ емисије је Оливера Јовићевић

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 27. апр 2013, 21:10) - Zeka [нерегистровани]

Vulin i odvojeno misljenje

G.Vulin prica sve lepo o Vucicu. Sva opravdanja za Vucica. Pa, dobro, razumem ga. Do juce su bili istomisljenici. Danas to vise nisu po ovom, samo jednom, pitanju. Pitanju sporazuma sa Pristinom. Pa, malo li je? Razlika "uska, ali duboka". Tu ga ne razumem. Nema sukoba, kaze. Zar je tako mala vaznost razilazenja u kome se suceljavaju "priznanje" ili "nepriznanje" pristinskih zakona nad Srbima?

(среда, 24. апр 2013, 09:15) - Mira [нерегистровани]

Aleksandar Vulin

Veoma sam dirnuta Vaśom hrabroścu i iskazanim na delu pośtenim stavom vezanim za probleme Kosova.
Srdacan pozdrav

(среда, 24. апр 2013, 07:13) - deda vukasin iz klepaca anonymous [нерегистровани]

retko ko.....

casno i posteno gospodine vulin.

(уторак, 23. апр 2013, 22:31) - anonymous [нерегистровани]

Имплементација споразума

Истина је од имплементације нема ништа до 15 јуна али да ли план о имплeментацији и временски оквир који треба да буде донесен ове седмице до 26 априла може да укључује временски период након 15 јуна?Ако не чему онда споразум?

Упитник Упитник

Аутор:
Оливера Јовићевић

Емисија Упитник аутора и уредника Оливере Јовићевић политички је ток-шоу који отвара све теме важне за Србију и њене грађане, без амбиције да пресуђује или сугерише решења. [ детаљније ]