Око 11: Србија и Русија, равноправност несразмерних

Које су последице сусрета Николића и Путина у Сочију и да ли Србија и Русија треба највише да причају о економији.

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије "Око 11" 

Председници Србије и Русије састаће се у уторак у Сочију, најпознатијем руском летовалишту и граду домаћину Зимске Олимпијаде 2014. Николић и Путин имају много тема за разговор, за неке је заинтересованија једна за неке друга страна.

Да ли је важније да се договоре око српске политике према ЕУ и Косову и Метохији или о изградњу Јужног тока? Око руског учешћа у српском енергетском систему или о потенцијалним кредитима Србији како би премостила економску кризу?

О томе како треба тумачити оно што је договорено у Око 11 говоре спољнополитички коментатори Бошко Јакшић и Бранко Радун.

Емисију води Зоран Станојевић.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(среда, 12. сеп 2012, 23:48) - anonymous [нерегистровани]

gosti 12.9.

Nedostaju kroisnici - potrosaci veceras. Privrednici i poslodavci se ponasaju prema zaposlenima kao vlada sa budzetom, trosi prihode gde zeli a ne tako da poveca kupovnu moc zaposlenih koji bi povecao promet, ne povecavaju proizvodnju nego samo trgovinu. Privrednici i poslodavci su isto stranacki predstavnici a ne pravi preduzetnici

(среда, 12. сеп 2012, 21:12) - anonymous [нерегистровани]

Konacno

Konacno suceljavanje neistomisljenika na javnom servisu.Nadamo se da ovo nije presedan i da ce se sa slicnom praksom nastaviti u buducnosti.Ovo je nacin da javni servis povrati ugled i pospesi razvoj demokratije u Srbiji.

(уторак, 11. сеп 2012, 18:07) - anonymous [нерегистровани]

Pozdrav

Bosko Jaksic i Branko Radun,u ovom slucaju zaista dva potpuno razlicita pogleda na jednu temu.Nastavite tako...

(уторак, 11. сеп 2012, 15:50) - anonymous [нерегистровани]

bice zanimljivo

odlican izbor gostiju, jedva cekam emisiju

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]