САТ

Патрола преко Бугарске до Аспровалте и Тасоса

Ове недеље емисија САТ вас поново води на још једну чувену патролу. Циљ је Грчко острво Тасос али краћим путем преко Бугарске.

Патрола овога пута креће од Ниша, преко граничног прелаза Градина код Димитровграда и даље на Софију, преко Благоевграда и места Сандански, па све до Грчке границе. Видећете шта вас све чека на граничним прелазима, где вреди свратити, а која места избећи. Сазнаћете све о прописима и казнама, каква је снабдевеност горивом, које су цене, која су места опасна, али и какав је пут и да ли заиста вреди кренути овим правцем који је краћи за 100 километра у односу на пут преко Македоније.

Наравно, детаљно ће показати шта вас све чека на Тасосу, какве су цене и све остало што вам је важно за добар одмор. Али ни то није све, на овом дугом путу екипа САТ је обишла и Аспровалту, још једно занимљиво место за наше туристе па ћете чути какве је понуда и те туристичке дестинације .

Реприза емисије је понедељком на Другом програму, а уредник и водитељ је Мирко Алвировић.

број коментара 69 Пошаљи коментар
(понедељак, 21. мар 2016, 08:52) - anonymousCica [нерегистровани]

Preterana buka motorbiciklista

Da li postoji ogranicenje buke koju prilikom voznje kroz grad proizvode motorbiciklisti i ako postoji da li se nesto (ali stvarno) preduzima po tom pitanju, jer pojedinci (verujem da to u njima izaziva zadovoljstvo jer su primeceni) izazivaju toliku buku da se cesto trgnemo,probudimo ako spavamo itd? S obzirom da tek nailazi sezona uzivaoca takvog eksponiranja, molim Vas da odgovorite i ucinite nesto da nam spasete usi i nervni sistem.

(уторак, 11. авг 2015, 22:11) - Ana [нерегистровани]

Satova patrola do Tasosa preko Bugarske

Zanima me da li ce revija SAT plus ove godine ponoviti patrolu do Tasosa preko Bugarske, sigurno se dosta toga promenilo od 2012god.

(недеља, 05. јул 2015, 15:28) - anonymous [нерегистровани]

dozvola

da li moze emisija da pokrene inicijativu da nasa vozacka makar B kategorija moze da se zameni za svedsku

(среда, 03. јун 2015, 15:23) - Do Grčke preko Bugarske [нерегистровани]

Do Grčke preko Bugarske

Nema potrebe da se reprizira nešto što je emitovano već dva puta i što može i ovde na sajtu da se vidi koliko god hoćeš puta. Ako ti treba detaljnije imaš patrolu u reviji SAT na kioscima pa kupi ako te zanima

(среда, 03. јун 2015, 14:39) - anonymous [нерегистровани]

поновите патролу до Грчке преко Бугарске

Поштовање,
Било би лепо да поновите патролу до Грчке преко Бугарске

(понедељак, 18. мај 2015, 10:00) - Djordje [нерегистровани]

Ponovite patrolu preko Bugarske

Поштовани господине Алвировићу,
Било би драгоцено да поновите патролу до Грчке преко Бугарске. Купили бисмо и штампано издање САТ-а.
Са поштовањем,
Ђ. Чантрак.

(четвртак, 14. мај 2015, 12:47) - MB [нерегистровани]

put do tasosa

Postovani dali biste mogli ponoviti patrolu do Tasosa preko Bugarske s obzirom na sadasnju situaciju u Makedoniji verujem da ce mnoge zanimati sve sto se promenilo na tim putevima od 2012 godine.Unapred hvala

(недеља, 16. јун 2013, 16:45) - Danijela [нерегистровани]

put do nesebra

Postovanje,
rekla bih da sam nekada gledala put za Bugarsku do Nesebra,ali ne mogu da nadjem tu emisiju,Molim Vas ako bi mogli da mi posaljete gde mogu to da pogledam,moj email je beca19_04@hotmail.com,ili da me obavestite da li ce biti Sat patrola do Nesebra do 30.juna,Unapred hvala ,Danijela

(уторак, 21. мај 2013, 16:02) - nesa [нерегистровани]

pozz

pozdrav kolega,podrzavam zahtev kolege za info. o metan pumpama.u makedoniji je pored autoputa u kumanovu makpetrol pumpa.

(уторак, 21. мај 2013, 15:57) - nesa [нерегистровани]

cng

postovani g.dine Alvirovicu ako budete radili i ove sezone patrolu preko bug. nebi bilo zgoreg da date info. o pumpama koje imaju prirodni zemni gas(cng-metan).u mak. imaju dve pumpe kod nas vec ih ima 8.u bugarskoj dosta vise ali je nepoznanica koliko su blizu ruta patrole sat.
unapred zahvalan

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]