Читај ми!

Српска изборна раскрсница

Ко ће заиста бити за воланом државе и да ли ће користити џи-пи-ес уређај увезен из Европске уније? Има ли тај уређај упутство на српском?

Весеље напредњака због победе Томислава Николића на председничким изборима не могу да покваре ни изјаве челника СПС-а да ће се они придржавати договора са Демократском странком постигнутим између два изборна круга.

Да ли је то због убеђења напредњака да се тек сада стављају карте на сто и да око владе ништа није завршено, или је избором Николића постигнут најважнији циљ? Да ли је пред Србијом подела власти или паралелна власт председника и владе под условом да кохабитације буде? И да ли је могућност формирања велике коалиције одбачена или поново враћена у игру?

О тим питањима у Оку расправљају Ђорђе Вукадиновић, уредник часописа Нова српска политичка мисао и Ђорђе Вуковић, програмски директор Цесида.

Емисију води Зоран Станојевић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 22. мај 2012, 10:42) - anonymous [нерегистровани]

Koga briga

za njihovo misljenje? Od Nikolica se ocekuju - REZULTATI!

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]