Читај ми!

Госпођица Марпл: Кобни прсти

У најбољем стилу краљице крими романа Агате Кристи, њена јунакиња госпођица Марпл наставља да решава мистериозне злочине у филму "Кобни прсти" (The Moving Finger, 2006).

Гари Бартон и његова сестра Џоана опорављају се у Лимстоуну после саобраћајне несреће. Недуго после њиховог доласка Гари добија отворено писмо. Од свог лекара Овена, сазнаје да таква писма одавно круже овим местом.

Епидемија мистериозних писама наведе поштареву жену, да у помоћ позове своју пријатељицу Џејн Марпл.

Госпођици Марпл ништа не може да промакне, па тако ни љубавне афере и чињеница да се испод мирне површине идиличног места назиру неки његови тужни и огорчени становници.

Права узбуна у Лимсоуну настаје после мистериозне смрти једне жене, поред које је стајало опроштајно писмо.

Ако сви верују да је реч о самоубиству, госпођица Марпл је сумњичава и коначно наилази на траг који би могао да потврди њене сумње да се жена није извршила самоубиство.

Њена истрага скреће са пута после још једне мистериозне смрти која је шокирала грађане, али убрзо повезује ова два случаја и долази до шокантних доказа...

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 08. мај 2012, 21:05) - anonymous [нерегистровани]

реприза

Молим вас, када би се могла гледати реприза ове епизоде, пошто смо је пропустили (нисмо очекивали да ће бити због фудбала)?Многе серије репризирате, па бисте могли и Мис Марпл, има нас доста који то веома волимо да гледамо.Хвала.