Читај ми!

Kоментар је успешно послат.

Kоментар ће бити видљив након провере модератора.

До тврђаве – бициклом и Дунавом

Један немачки министар бициклом је кренуо на пут од Немачке до Румуније, да би разгледао Подунавље. Наша екипа пратила га је током вожње кроз Србију, до Голупца.

Голубац није само на европској бициклистичкој мапи него се може похвалити и једном од најлепших тврђава на Дунаву. После седам векова, ово утврђење коначно ће бити обновљено, захваљујући средствима из фондова Европске уније. Откривамо како ће средњовековна тврђава бити спремна за 21. век.

За људе у Србији Пољска никада није била симбол просперитета, али је памтимо по прилично квалитетној роби која се на пијацама продавала у бесцење. Чланство у Европској унији донело је промене, посебно у области пољопривреде. Истражујемо какве су те промене и може ли и Србија да их очекује.

Откривамо и како је техника мењала живот Југословена.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(уторак, 14. авг 2012, 13:24) - anonymous [нерегистровани]

d

Golubac je jako lepo mesto, steta je samo sto nema vise turisticke ponude i van sezone koja je jako kratka. Sve u svemu nadam se da ce mnoge ideje, jako bitne za opstinu zaziveti i poceti da se realizuju!

(четвртак, 07. јун 2012, 08:13) - MIka Alas [нерегистровани]

Bravo za Golubac

Sjajno je da je Golubac uspeo da dodje do trenutka kad ce se tvrdjava osloboditi magistralnog puta, kad ce se ovaj biser kulturne bastine obnoviti i postati turisticka atrakcija. To ce znaciti i nama, koji cemo se zaposliti i docekivati turiste, znacice onima koji ce proizvoditi hranu i suvenire za posetioce. Znacice Srbiji, jer ce svima pokazati kako se brine za svoje spomenike. Bravo za RTS koji nam je prikazao buducnost!

(уторак, 05. јун 2012, 19:52) - ljubisa [нерегистровани]

Golubac

nisam stigao da pogledam ovu emisiju. Ima li repriza ili negde na net-u da se pogleda.Inace sam iz Golupca pa bih voleo da pogledam

(уторак, 05. јун 2012, 05:32) - Zeljko [нерегистровани]

hm

Ovo je tema toliko znacajna , sa zebnjom cekam vece kako bih sa puno paznje pogledao emisiju . Ovako nesto nijedna mediska kuca na svetu ne ume da prepozna prave vrednosti , sta i kad ubaciti da bi gledaoci bili odusevljeni , zato sam zahvalan RTS :)

(понедељак, 04. јун 2012, 22:54) - anonymous [нерегистровани]

Samo nastavite ovakve emisije!

Baš mi je drago da sadržaj ovakve vrste može da se odgleda i da je u pristojno vreme + ima repriza :D

Takođe, preporučila bih i reprizu bajki Braće
Grim, jer su to kultne bajke bez preteranog nasilja, a i zbog mogućnosti da se nauči ili usavrši i jezik.

Око магазин Око магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]