РТС Класика: Програмска шема - петак, 28. мај 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
48. МТМО - Санел Реџић и СО РТС , р.
06:46
Закључано - Милош Петровић , р.
07:30
Ад либитум, специјал , р.
07:59
Eyot - Innate , р.
08:04
44. Бемус - Опсада Београда , р.
08:13
44. Бемус - 75 година СО РТС, 2. део , р.
09:13
Образовно огледало - Јосип Ријавец , р.
09:39
3. Београдски фестивал игре - Канто генерал, 2. део , р.
10:45
Марија Поповић, клавир , р.
10:54
Рађање музике - Импровизација , р.
11:05
20. Гитар арт фестивал - Висенте Амиго, 2. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
48. МТМО - Санел Реџић и СО РТС , р.
12:46
Закључано - Милош Петровић , р.
13:30
Ад либитум, специјал , р.
13:59
Eyot - Innate , р.
14:04
44. Бемус - Опсада Београда , р.
14:13
44. Бемус - 75 година СО РТС, 2. део , р.
15:13
Образовно огледало - Јосип Ријавец , р.
15:39
3. Београдски фестивал игре - Канто генерал, 2. део , р.
16:45
Марија Поповић, клавир , р.
16:54
Рађање музике - Импровизација , р.
17:05
20. Гитар арт фестивал - Висенте Амиго, 2. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
37. МТМО - Женевјев Летан и БГО „Душан Сковран"
18:45
Камерна ТВ сцена - Клод Дебиси
19:48
СО РТС - К. Дебиси: Море, три симфонијске скице
21:19
Српска музика кроз векове
22:04
„Pas deux” из балета „Дон Кихот” - Викторија Терешкина и Тимур Аскеров
22:35
Дени Грисет и Биг бенд РТС
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
37. МТМО - Женевјев Летан и БГО „Душан Сковран" , р.
00:45
Камерна ТВ сцена - Клод Дебиси , р.
01:48
СО РТС - К. Дебиси: Море, три симфонијске скице , р.
02:12
Живот и каријера - Младен Јагушт, диригент , р.
02:43
Един Карамазов и Гудачки квартет Краковске филхармоније, 2. део , р.
03:19
Српска музика кроз векове , р.
03:30
Оперска галаксија - Јелена Влаховић , р.
04:04
„Pas deux” из балета „Дон Кихот” - Викторија Терешкина и Тимур Аскеров , р.
04:09
Интонације - Стјепко Гут , р.
04:35
Дени Грисет и Биг бенд РТС , р.