РТС Класика: Програмска шема - среда, 16. дец 2020

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:15
120 година мисија Мокрањац , р.
06:38
5. Београдски фестивал игре - Национални балет Марибор , р.
07:28
Камерни ансамбли РТС-а , р.
08:14
Новогодишњи гала концерт Музичке продукције , р.
09:50
Мој чудни свет - Портрет Константина Богиноа , р.
10:19
Марсело Братке и Камерата Бразил , р.
10:54
Београдско музичко благо - Музички инструменти , р.
11:01
Биг бенд РТС и Андреа Тофанели , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:15
120 година мисија Мокрањац , р.
12:38
5. Београдски фестивал игре - Национални балет Марибор , р.
13:28
Камерни ансамбли РТС-а , р.
14:14
Новогодишњи гала концерт Музичке продукције , р.
15:50
Мој чудни свет - Портрет Константина Богиноа , р.
16:19
Марсело Братке и Камерата Бразил , р.
16:54
Београдско музичко благо - Музички инструменти , р.
17:01
Биг бенд РТС и Андреа Тофанели , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
19:03
Портрет - Иво Погорелић
19:32
Сандра Белић, виолончело
21:01
СО РТС и Сретен Крстић - 250 година Бетовена
22:31
Л. ван Бетовен: Концерт за клавир и оркестар бр. 3
23:07
Дубравка Јовичић о Бетовену
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Српска музика кроз векове , р.
00:27
4. Београдски фестивал игре - Кулберг балет , р.
01:03
Портрет - Иво Погорелић , р.
01:32
Сандра Белић, виолончело , р.
01:35
Београдска филхармонија , р.
02:11
Нова Европска песмарица 2020 , р.
03:01
СО РТС и Сретен Крстић - 250 година Бетовена , р.
03:36
Камерна ТВ сцена - Бетовен , р.
04:31
Л. ван Бетовен: Концерт за клавир и оркестар бр. 3 , р.
05:07
Дубравка Јовичић о Бетовену , р.
05:09
Чело фест - Бетовенове сонате за виолончело и клавир , р.