РТС Класика: Програмска шема - понедељак, 08. мар 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Гудачи Светог Ђорђа, први део , р.
06:45
Рађање музике - Соната , р.
07:00
Великани музичке сцене - Габријела Монтеро, први део , р.
07:20
Живот и каријера - Ашхен Атаљанц , р.
07:50
СО РТС - Победа и идеали, други део , р.
08:56
Портрет Биг бенда РТС , р.
09:36
20. Новосадски џез фестивал - Џамбо Биг бенд , р.
11:00
Иза наслова - Златна плоча , р.
11:10
А. Седлар: Месечева кћи , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Гудачи Светог Ђорђа, први део , р.
12:45
Рађање музике - Соната , р.
13:00
Великани музичке сцене - Габријела Монтеро, први део , р.
13:20
Живот и каријера - Ашхен Атаљанц , р.
13:50
СО РТС - Победа и идеали, други део , р.
14:56
Портрет Биг бенда РТС , р.
15:36
20. Новосадски џез фестивал - Џамбо Биг бенд , р.
17:00
Иза наслова - Златна плоча , р.
17:10
А. Седлар: Месечева кћи , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
19:40
СО РТС свира Хофмана и Ботезинија
22:22
Млади виртуози
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:18
Концерт Најџела Кенедија, други део , р.
01:14
Живот са музиком - Срђан Хофман , р.
01:40
СО РТС свира Хофмана и Ботезинија , р.
02:24
Челисимо , р.
02:54
Бечки шарм - Коларчев подијум камерне музике, други део , р.
03:31
Иза наслова - Томазо Албинони, Адађо , р.
03:40
Оперски гала концерт, први део , р.
04:22
Млади виртуози , р.
04:37
Траг тона - Музика и игра , р.
05:22
Гитар Арт фестивал - Роман Вјазовски , р.