РТС Класика: Програмска шема - уторак, 27. апр 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Вече романтичара, 1. део , р.
07:04
Солфеђо - Стазама случајности: Парлато легато , р.
07:28
7. Шопен фест - Еуген Инђић, 2. део , р.
08:12
Звезде Бољшој театра - Светлана Захарова , р.
08:42
80 година СО РТС: Д. Шостакович: Симфонија број 5, дe-мол , р.
09:34
Траг тона , р.
10:19
Ђаз бенд и Гудачи Св. Ђорђа - Р. Сереш: Тужна недеља , р.
10:26
Живот са музиком - Андреја Прегер , р.
10:50
Андреја Прегер - 90 година, 1. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Вече романтичара, 1. део , р.
13:04
Солфеђо - Стазама случајности: Парлато легато , р.
13:28
7. Шопен фест - Еуген Инђић, 2. део , р.
14:12
Звезде Бољшој театра - Светлана Захарова , р.
14:42
80 година СО РТС: Д. Шостакович: Симфонија број 5, дe-мол , р.
15:34
Траг тона , р.
16:19
Ђаз бенд и Гудачи Св. Ђорђа - Р. Сереш: Тужна недеља , р.
16:26
Живот са музиком - Андреја Прегер , р.
16:50
Андреја Прегер - 90 година, 1. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Вече са Радмилом Смиљанић, 1. део
21:03
Стефан Миленковић - Соната за виолину, Obsession
21:57
Коста Јевтић, клавир
22:39
Бенџамин Верадери, гитара
22:52
Из архиве „Ад либитум” - Београдски гудачки квартет
22:56
Рађање музике - Клавир
23:12
Гелиус трио, 2. део
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Вече са Радмилом Смиљанић, 1. део , р.
00:58
Таленат као судбина - Дејан Синадиновић , р.
01:39
Гудачки квартет „Артис” и Дејан Синадиновић , р.
02:21
Ексклузивно - Балет и џентлмен: Милорад Мишковић , р.
03:03
Стефан Миленковић - Соната за виолину, Obsession , р.
03:05
Симфонијски оркестар Чешког радија, 1. део , р.
03:57
Коста Јевтић, клавир , р.
04:01
Закључано - Сандра Белић , р.
04:39
Бенџамин Верадери, гитара , р.
04:52
Из архиве „Ад либитум” - Београдски гудачки квартет , р.
04:56
Рађање музике - Клавир , р.
05:12
Гелиус трио, 2. део , р.