РТС Класика: Програмска шема - четвртак, 01. апр 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Гитар арт фестивал - Класика 1 , р.
07:13
Српска музика кроз векове , р.
07:24
43. Бемус - Борис Березовски , р.
08:16
Позив на плес - Чарлстон , р.
08:42
Немања Радуловић и „Double Sens” - A. Вивалди: Четири годишња доба , р.
09:22
Кири Те Канава - Приче из Београда , р.
09:46
Оперске звезде Бољшој театра, други део , р.
10:40
Јован Колунџија - Златни јубилеј , р.
11:12
Реља Јаковљевић - Р. Диенс: Tango en skai , р.
11:15
Из архиве „Ад либитум” - С. Илић: Село гори , р.
11:20
ЛП дуо, први део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Гитар арт фестивал - Класика 1 , р.
13:13
Српска музика кроз векове , р.
13:24
43. Бемус - Борис Березовски , р.
14:16
Позив на плес - Чарлстон , р.
14:42
Немања Радуловић и „Double Sens” - A. Вивалди: Четири годишња доба , р.
15:22
Кири Те Канава - Приче из Београда , р.
15:46
Оперске звезде Бољшој театра, други део , р.
16:40
Јован Колунџија - Златни јубилеј , р.
17:12
Реља Јаковљевић - Р. Диенс: Tango en skai , р.
17:15
Из архиве „Ад либитум” - С. Илић: Село гори , р.
17:20
ЛП дуо, први део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
20:27
Г. Ф. Хендл: Месија 1742
22:33
Ад либитум - Тонски изазов
23:01
СО РТС - Ш. Гуно: Миса св. Цецилије
23:48
О Дебисију и композицији „Сиринг"
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Камерни оркестар Хваум, први део , р.
00:52
По друм ‘одим, за друм питам - Наш Стева Мокрањац , р.
01:22
Андреас Шол и Един Карамазов, први део , р.
01:58
Живот са музиком - Оливера Миљаковић , р.
02:27
Г. Ф. Хендл: Месија 1742 , р.
04:33
Ад либитум - Тонски изазов , р.
05:01
СО РТС - Ш. Гуно: Миса св. Цецилије , р.
05:48
О Дебисију и композицији „Сиринг" , р.