РТС Класика: Програмска шема - понедељак, 08. феб 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:17
Гитар арт фестивал - Филмска музика Нина Роте , р.
07:11
Иза наслова - Игор Стравински, Посвећење пролећа , р.
07:19
80 година ФМУ, 2. део , р.
08:15
Руски Царски балет - Ромео и Јулија , р.
10:06
Камерни ансамбли РТС , р.
10:51
О Францу Листу и делу „Туробна гондола” , р.
10:58
Студио 6 - Оперски соаре , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:17
Гитар арт фестивал - Филмска музика Нина Роте , р.
13:11
Иза наслова - Игор Стравински, Посвећење пролећа , р.
13:19
80 година ФМУ, 2. део , р.
14:15
Руски Царски балет - Ромео и Јулија , р.
16:06
Камерни ансамбли РТС , р.
16:51
О Францу Листу и делу „Туробна гондола” , р.
16:58
Студио 6 - Оперски соаре , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:58
Живот са музиком - Љиљана Несторовска
20:45
Небојша Јован Живковић - Бајке из центра земље
22:09
Платои звука - Џез нове перспективе
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Стефан Миленковић и Арт линк млади виртуози, 2. део , р.
00:58
Живот са музиком - Љиљана Несторовска , р.
01:22
СО РТС и Роналд Цолман, 2. део , р.
02:06
Бела Барток - Асоцијације
02:43
Небојша Јован Живковић - Бајке из центра земље , р.
02:52
Траг тона - Музика и позориште , р.
03:36
Оперска галаксија - Гордана Томић , р.
04:07
Платои звука - Џез нове перспективе , р.
04:35
Кинески национални плесни театар - Конфучије , р.