РТС Класика: Програмска шема - среда, 17. феб 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Гитар арт фестивал - Горан Кривокапић , р.
06:50
Азбука музике - Рани романтизам , р.
07:20
Ансамбл Станислав Бинички - 40 година рада Павла Медаковића , р.
08:01
75 година СО РТС , р.
08:15
75 година Симфонијског оркестра РТС , р.
09:47
Професор клавира Јела Кршић , р.
10:12
Трећи београдски фестивал игре - Балет Затворених очију и Подложно промени , р.
10:34
Иза наслова - Мусоргски, Слике са изложбе , р.
10:42
Београдска филхармонија - М. Мусоргски: Слике са изложбе , р.
11:19
Метамузика - Мементо , р.
11:39
Ј. Брамс: Клавирски квинтет еф-мол , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Гитар арт фестивал - Горан Кривокапић , р.
12:50
Азбука музике - Рани романтизам , р.
13:20
Ансамбл Станислав Бинички - 40 година рада Павла Медаковића , р.
14:01
75 година СО РТС , р.
14:15
75 година Симфонијског оркестра РТС , р.
15:47
Професор клавира Јела Кршић , р.
16:12
Трећи београдски фестивал игре - Балет Затворених очију и Подложно промени , р.
16:34
Иза наслова - Мусоргски, Слике са изложбе , р.
16:42
Београдска филхармонија - М. Мусоргски: Слике са изложбе , р.
17:19
Метамузика - Мементо , р.
17:39
Ј. Брамс: Клавирски квинтет еф-мол , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:17
Осми београдски међународни чело фест - Ивана Попарић
20:22
Београдска филхармонија: Г. Малер: Симфонија бр. 9
21:50
Београд у музичким збивањима 20. века - Камерни ансамбли
22:17
Јован Колунџија - 40 година на концертном подијуму
22:47
Бела виолина
23:01
Композитор Милан Ристић - Ауторски концерт поводом 100 година рођења
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:17
Осми београдски међународни чело фест - Ивана Попарић , р.
00:42
Српска музика кроз векове , р.
00:55
СО РТС и Александар Сердар , р.
01:40
Таленат као судбина - Александар Сердар , р.
02:22
Београдска филхармонија: Г. Малер: Симфонија бр. 9 , р.
03:50
Београд у музичким збивањима 20. века - Камерни ансамбли , р.
04:17
Јован Колунџија - 40 година на концертном подијуму , р.
04:47
Бела виолина , р.
05:01
Композитор Милан Ристић - Ауторски концерт поводом 100 година рођења , р.