РТС Класика: Програмска шема - петак, 30. окт 2020

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:08
Живот и каријера – Душан Плазинић , р.
06:32
15. Међународни фестивал гитаре - Габриел Бјанко , р.
07:26
Век интерпретатора – Вацлав Нижински , р.
08:00
Хуманитарни концерт СО РТС - С. Миленковић, А. Сердар , р.
09:28
Српска музика кроз векове , р.
09:40
Оперски гала концерт - Жељко Лучић и Зоран Тодоровић, 2. део , р.
10:29
Орфејева кутија - Музика у боји , р.
11:09
46. Бемус – Хор Глинка, 1. део , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:08
Живот и каријера – Душан Плазинић , р.
12:32
15. Међународни фестивал гитаре - Габриел Бјанко , р.
13:26
Век интерпретатора – Вацлав Нижински , р.
14:00
Хуманитарни концерт СО РТС - С. Миленковић, А. Сердар , р.
15:28
Српска музика кроз векове , р.
15:40
Оперски гала концерт - Жељко Лучић и Зоран Тодоровић, 2. део , р.
16:29
Орфејева кутија - Музика у боји , р.
17:09
46. Бемус – Хор Глинка, 1. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
19:48
Стефан Миленковић - Кармен фантазија
20:01
Гудачи Св. Ђорђа - Серенада за гудаче
22:42
Уна Сага Сербика - Игра Богова, Одрастање
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:15
Гала концерт - Смедерево, 1. део , р.
01:06
Таленат као судбина - Александар Сердар , р.
01:48
Стефан Миленковић - Кармен фантазија , р.
02:01
Гудачи Св. Ђорђа - Серенада за гудаче , р.
02:07
Београдска филхармонија - Дела Шостаковича, Хачатуријана и Рампала , р.
02:53
Музика Милана Михајловића , р.
03:19
Симфонијски оркестар РТС - За Невену, 1. део , р.
04:12
Калемегдански Дивертименто, балет , р.
04:33
Ексклузивни интервју Иве Погорелића, 1. део , р.
04:42
Уна Сага Сербика - Игра Богова, Одрастање , р.
04:46
32. Београдски џез фестивал - Влада Маричић квартет и Брајан Линч , р.