РТС Класика: Програмска шема - среда, 19. мај 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Новогодишњи концерт Стефана Миленковића 2002 , р.
06:55
Аутопортрет Зоран Ерић , р.
07:43
48. МТМО - Никола Каровљев и СО РТС , р.
08:12
Ексклузивно - Балетан светског гласа, Сергеј Полуњин , р.
08:35
Београдска филхармонија и Јоханес Мозер, 2. део , р.
09:04
Иза наслова - Морис Равел, Болеро , р.
09:14
Болеро - Душка Сифниос , р.
09:28
Таленат као судбина - Ксенија Јанковић , р.
10:13
СО РТС и Ксенија Јанковић , р.
10:50
Из архиве „Ад либитум“- Сећање на Звонимира Скерла , р.
10:56
20. Гитар арт фестивал - King of Strings , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Новогодишњи концерт Стефана Миленковића 2002 , р.
12:55
Аутопортрет Зоран Ерић , р.
13:43
48. МТМО - Никола Каровљев и СО РТС , р.
14:12
Ексклузивно - Балетан светског гласа, Сергеј Полуњин , р.
14:35
Београдска филхармонија и Јоханес Мозер, 2. део , р.
15:04
Иза наслова - Морис Равел, Болеро , р.
15:14
Болеро - Душка Сифниос , р.
15:28
Таленат као судбина - Ксенија Јанковић , р.
16:13
СО РТС и Ксенија Јанковић , р.
16:50
Из архиве „Ад либитум“- Сећање на Звонимира Скерла , р.
16:56
20. Гитар арт фестивал - King of Strings , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
39. МTMO - Минка Поповић
18:55
10. Фестивал харфе - Свечано затварање, 2. део
19:22
130 децибела
19:52
Eyot - Drifters
20:43
Игра што живот значи
22:27
Сећање на Властимира Трајковића
22:52
Лука Шулић, виолончело
23:01
Марија Поповић, клавир
23:09
ПГП опус, 4. део
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
39. МTMO - Минка Поповић , р.
00:44
Српска музика кроз векове , р.
00:55
10. Фестивал харфе - Свечано затварање, 2. део , р.
01:22
130 децибела , р.
01:52
Eyot - Drifters , р.
02:00
Вече са дивом - Драгана дел Монако, 1. део , р.
02:43
Игра што живот значи , р.
03:33
Гитар арт фестивал - Филмска музика Нина Роте , р.
04:27
Сећање на Властимира Трајковића , р.
04:52
Лука Шулић, виолончело , р.
05:01
Марија Поповић, клавир , р.
05:09
ПГП опус, 4. део , р.