РТС Полетарац: Програмска шема - четвртак, 02. јан 2020

06:01
Шта би било кад би било - Нису без везе уши баш на глави , р.
06:30
Ружне речи - Охолост , р.
06:42
Рецепт за игру - Мутава корњача , р.
07:00
Кукурику шоу - Бајка за Змајка , р.
07:20
Говорите ли мрњао? Испред иза , р.
07:30
Гарфилд - 48 / 52 , р.
07:42
Зујалица , р.
08:06
Плава птица , р.
08:32
Куватете ли мрњао - Салата од кукуруза и туњевине , р.
08:42
Дечји театар - Бајка о рибару и рибици , р.
09:21
Мансарда - Црвено и црно бели , р.
09:53
Говорите ли мрњао? Лепша страна хотела , р.
10:00
Анимирани филм - Тед, изгубљени пустолов , р.
11:30
Теа И Леопард – 2 / 3 , р.
12:01
Шта би било кад би било - Нису без везе уши баш на глави , р.
12:30
Ружне речи - Охолост , р.
12:42
Рецепт за игру - Мутава корњача , р.
13:00
Кукурику шоу - Бајка за Змајка , р.
13:20
Говорите ли мрњао? Испред иза , р.
13:30
Гарфилд - 48 / 52 , р.
13:42
Зујалица , р.
14:06
Плава птица , р.
14:32
Куватете ли мрњао - Салата од кукуруза и туњевине , р.
14:42
Дечји театар - Бајка о рибару и рибици , р.
15:21
Мансарда - Црвено и црно бели , р.
15:53
Говорите ли мрњао? Лепша страна хотела , р.
16:00
Анимирани филм - Тед, изгубљени пустолов , р.
17:30
Теа И Леопард – 2 / 3 , р.
19:00
Кукурику шоу - Природна природа
19:20
Говорите ли мрњао? Дупла порција
19:30
Гарфилд - 49 / 52
19:43
Тајна лабораторија Томаса Едисона – 29 / 52
20:00
Плава птица
20:25
Колибри и Биг бенд Ртс - Магично путовање
22:00
Говорите ли мрњао? Мокра прича
22:07
Рецепт за игру - Бири бири гуске моје
22:18
Хор Колибри - Изворне песме
23:36
Рецепт за игру - Јакове где си
00:00
OД 00:00 ДО 06:00 Уживо Радио Вртешка