РТС Полетарац: Програмска шема - четвртак, 25. мар 2021

06:00
Ресторанчић Залогајчић еп.58, р.
06:30
На слово на слово 18-20, р.
07:00
Зујалица ц.08 ем.20, р.
07:30
Ризница прича - Миријам пуњени парадајз, р.
07:40
Финтин маштаоница и школица - Да ли неко воли млеко, р.
07:50
Говорите ли Мрњао? - Лепша страна хотела, р.
08:00
Плава птица ц.15 ем.04, р.
08:30
Калимеро - Пачја мисија, р.
08:41
Кувате ли Мрњао?- Хрскави тост, р.
08:51
Уприродисе - Дунав река, р.
09:00
Школа за генијалце еп.02, р.
09:30
Књижевна школица - Дневници мемоари путописи, р.
10:00
Промаја ц.1 08 еп., р.
10:15
Арс практика - Марија Граховац, р.
10:30
Математика или магија 18-50, р.
10:33
Проветравање ц.02 еп.09, р.
11:00
Моја генерација З 18-22, р.
11:46
Блеја - Превара, р.
12:00
Ресторанчић Залогајчић еп.58, р.
12:30
На слово на слово 18-20, р.
13:00
Зујалица ц.08 ем.20, р.
13:30
Ризница прича - Миријам пуњени парадајз, р.
13:40
Финтин маштаоница и школица - Да ли неко воли млеко, р.
13:50
Говорите ли Мрњао? - Лепша страна хотела, р.
14:00
Плава птица ц.15 ем.04, р.
14:30
Калимеро - Пачја мисија, р.
14:41
Кувате ли Мрњао?- Хрскави тост, р.
14:51
Уприродисе - Дунав река, р.
15:00
Школа за генијалце еп.02, р.
15:30
Књижевна школица - Дневници мемоари путописи, р.
16:00
Промаја ц.1 08 еп., р.
16:15
Арс практика - Марија Граховац, р.
16:30
Математика или магија 18-50, р.
16:33
Проветравање ц.02 еп.09, р.
17:00
Моја генерација З 18-22, р.
17:46
Блеја - Превара, р.
19:30
Ризница прича - Џо, неваљали мали патак
19:40
Финтин маштаоница и школица - Пирамида
20:30
Калимеро - Велики поклон
20:41
Кувате ли Мрњао? - Куглице од сира
22:00
Промаја циклус 1 09 еп.
22:30
Математика или магија 19-50
22:33
Проветравање ц.02 еп.10
00:06
Уживо Радио Вртешка