РТС Полетарац: Програмска шема - субота, 13. мар 2021

06:00
Ресторанчић Залогајчић еп.67, р.
06:30
На слово на слово 10-20, р.
07:00
Зујалица ц.08 ем.12, р.
07:30
Ризница прича - Како упалити угашеног змаја, р.
07:40
Финтин маштаоница и школица - Кад наш брод плови, р.
07:50
ТВ вртић - Музика, р.
08:00
Плава птица ц.17 ем.10, р.
08:30
Калимеро - Пилеградски плес, р.
08:41
Овако вас видимо 10-10с, р.
09:00
Школа за генијалце еп.72, р.
09:30
Књижевна школица - Приручна литература и белетристика, р.
10:00
Промаја - Драматична завршница, р.
10:30
Математика или магија 10-50, р.
10:33
Проветравање ц.02 1-34 , р.
11:00
Моја генерација З 10-22, р.
11:46
Блеја - Дувка, р.
12:00
Ресторанчић Залогајчић еп.67, р.
12:30
На слово на слово 10-20, р.
13:00
Зујалица ц.08 ем.12, р.
13:30
Ризница прича - Како упалити угашеног змаја, р.
13:40
Финтин маштаоница и школица - Кад наш брод плови, р.
13:50
ТВ вртић - Музика, р.
14:00
Плава птица ц.17 ем.10, р.
14:30
Калимеро - Пилеградски плес, р.
14:41
Овако вас видимо 10-10с, р.
15:00
Школа за генијалце еп.72, р.
15:30
Књижевна школица - Приручна литература и белетристика, р.
16:00
Промаја - Драматична завршница, р.
16:30
Математика или магија 10-50, р.
16:33
Проветравање ц.02 1-34 , р.
17:00
Моја генерација З 10-22, р.
17:46
Блеја - Дувка, р.
18:00
Хајди - Оставка
19:00
Позоришна представа - До последњег шаха
20:05
Радост Европе 2018
00:06
Уживо Радио Вртешка