РТС Музика: Програмска шема - петак, 04. јун 2021

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Три боје звука – 3. циклус, миск 1 ,р.
06:55
Три погледа на песму Не плачи – Арсен Дедић, Бисера Велетанлић, Масимо ,р.
07:07
Из наше архиве ,р.
07:32
Док је нама нас – Ђорђе Балашевић, 2. емисија ,р.
08:26
Носталгија ,р.
09:05
РТС Музика представља ,р.
09:10
ПГП јубилеј – Поинт Бланк, Гитарологија, 1. део ,р.
10:02
Muzzik – 22. емисија ,р.
10:47
Биг бенд РТС и гитаристи – 2. емисија, Дадо Топић ,р.
11:25
Претпоноћни микс – гитарски звук ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Три боје звука – 3. циклус, миск 1 ,р.
12:55
Три погледа на песму Не плачи – Арсен Дедић, Бисера Велетанлић, Масимо ,р.
13:07
Из наше архиве ,р.
13:32
Док је нама нас – Ђорђе Балашевић, 2. емисија ,р.
14:26
Носталгија ,р.
15:05
РТС Музика представља ,р.
15:10
ПГП јубилеј – Поинт Бланк, Гитарологија, 1. део ,р.
16:02
Muzzik – 22. емисија ,р.
16:47
Биг бенд РТС и гитаристи – 2. емисија, Дадо Топић ,р.
17:25
Претпоноћни микс – гитарски звук ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:31
4 од 1 – Немања Којић Којот
19:45
Музички микс
21:01
РТС Музика представља
21:05
21:40
Нова музика
22:50
Музички времеплов
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Београдски манифест – E play ,р.
00:31
4 од 1 – Немања Којић Којот ,р.
00:45
Рокументи – Станко Црнобрња ,р.
01:45
Музички микс ,р.
02:11
48. Гитаријада – Рибља чорба ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:05
РТС Музика представља ,р.
03:40
Нова музика ,р.
04:05
Muzzik – 23. емисија ,р.
04:50
Музички времеплов ,р.
05:37
Градске приче – 4. емисија, Darkwood Dub ,р.