РТС Музика: Програмска шема - четвртак, 22. апр 2021

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Музички подсетник - осамдесете ,р.
06:55
Новогодишња гаража ,р.
07:48
Музички подсетник ,р.
08:19
49. Гитаријада – Електрични оргазам ,р.
08:44
Мали концерт – Битипатиби ,р.
09:01
РТС Музика представља ,р.
09:05
Три боје звука – 4. циклус, микс3 ,р.
09:30
Смак – Best of ,р.
10:05
Muzzik – 3. емисија ,р.
10:50
Музички подсетник – 21. век ,р.
11:22
ПГП јубилеј – Рибља чорба, Бувља пијаца ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Музички подсетник - осамдесете ,р.
12:55
Новогодишња гаража ,р.
13:48
Музички подсетник ,р.
14:19
49. Гитаријада – Електрични оргазам ,р.
14:44
Мали концерт – Битипатиби ,р.
15:01
РТС Музика представља ,р.
15:05
Три боје звука – 4. циклус, микс3 ,р.
15:30
Смак – Best of ,р.
16:05
Muzzik – 3. емисија ,р.
16:50
Музички подсетник – 21. век ,р.
17:22
ПГП јубилеј – Рибља чорба, Бувља пијаца ,р.
18:00
РТС Музика представља
19:54
4 од 1 – Дејан Цукић
20:40
Носталгија
21:07
РТС Музика представља
22:50
Хитови
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Волим осамдесете – 1. део ,р.
00:56
Хит месеца - нумере ,р.
01:54
4 од 1 – Дејан Цукић ,р.
02:09
Зајечарска гитаријада 2007 – Дадо Топић, 2. део ,р.
02:40
Носталгија ,р.
03:07
РТС Музика представља ,р.
03:11
Слободан Тркуља и Балканополис, двадесет годинa – 2. део ,р.
04:05
Muzzik – 4. емисија ,р.
04:50
Хитови ,р.
05:30
Ју рок мисија - Како је снимљена плоча За милион година ,р.