РТС Музика: Програмска шема - уторак, 20. јул 2021

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
06:50
Концерт Di Luna Blues Band, 30 година – 2. део
07:56
Хитови ,р.
08:20
Три боје звука – 4. циклус, 8. емисија ,р.
09:11
РТС Музика представља ,р.
09:15
21. век ,р.
10:00
Музички клуб - The New Age ,р.
11:11
5 од 1 – Вирвел ,р.
11:30
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
12:50
Концерт Di Luna Blues Band, 30 година – 2. део
13:56
Хитови ,р.
14:20
Три боје звука – 4. циклус, 8. емисија ,р.
15:11
РТС Музика представља ,р.
15:15
21. век ,р.
16:00
Музички клуб - The New Age ,р.
17:11
5 од 1 – Вирвел ,р.
17:30
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
19:00
Музички микс
20:05
Некад и сад – Дарко Рундек
20:28
Из наше архиве
21:14
РТС Музика представља
22:36
ТВ постер – Вукашинн Марковић
22:52
Музички подсетник
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:06
Rокументи – Куста бајкотворац ,р.
01:00
Музички микс ,р.
01:35
За сва времена – Војкан Борисављевић ,р.
02:05
Некад и сад – Дарко Рундек ,р.
02:28
Из наше архиве ,р.
03:14
РТС Музика представља ,р.
03:20
Студио 6 - Диванхана ,р.
04:36
ТВ постер – Вукашинн Марковић ,р.
04:52
Музички подсетник ,р.
05:35
Бијело дугме – Хајдучка чесма ,р.