РТС Музика: Програмска шема - четвртак, 12. дец 2019

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Три боје звука, Други циклус микс 2 ,р.
06:57
Александра Ковач на Коларцу, 2. део ,р.
07:45
Музички времеплов ,р.
08:31
Бисера Велетанлић и пријатељи, 2. део ,р.
09:05
РТС Музика представља ,р.
09:10
4 од 1 – Буч Кесиди ,р.
09:23
Хитови ,р.
09:49
Три писма из Сарајева – Горан Бреговић ,р.
10:54
За сва времена – Љубинка Кларић ,р.
11:25
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Три боје звука, Други циклус микс 2 ,р.
12:57
Александра Ковач на Коларцу, 2. део ,р.
13:45
Музички времеплов ,р.
14:31
Бисера Велетанлић и пријатељи, 2. део ,р.
15:05
РТС Музика представља ,р.
15:10
4 од 1 – Буч Кесиди ,р.
15:23
Хитови ,р.
15:49
Три писма из Сарајева – Горан Бреговић ,р.
16:54
За сва времена – Љубинка Кларић ,р.
17:25
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:07
Музички времеплов
20:14
Џез алијанса
21:02
Хитови
21:22
РТС Музика представља
23:11
Лепота сналажења
23:19
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:07
Музички времеплов ,р.
00:51
Гитарологија – Поинт бланк, 2. део ,р.
01:43
За сва времена – Београдски џез фестивал ,р.
02:14
Џез алијанса ,р.
03:02
Хитови ,р.
03:22
РТС Музика представља ,р.
03:29
25. Београдски џез фестивал – Габи Новак и Матија Дедић ,р.
05:11
Лепота сналажења ,р.
05:19
Претпоноћни микс ,р.