РТС Музика: Програмска шема - субота, 08. мај 2021

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:07
Из наше архиве ,р.
06:42
Земља грува - концерт ,р.
07:55
Музички микс – Три боје звука ,р.
08:30
Bеер фест 2008 – 2. емисија ,р.
08:58
РТС Музика представља ,р.
09:05
Бунт ,р.
09:40
Из наше архиве ,р.
10:05
Muzzik – 19. емисија ,р.
10:50
Музички микс ,р.
11:32
Дивље јагоде – концерт , 3. део ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:07
Из наше архиве ,р.
12:42
Земља грува - концерт ,р.
13:55
Музички микс – Три боје звука ,р.
14:30
Bеер фест 2008 – 2. емисија ,р.
14:58
РТС Музика представља ,р.
15:05
Бунт ,р.
15:40
Из наше архиве ,р.
16:05
Muzzik – 19. емисија ,р.
16:50
Музички микс ,р.
17:32
Дивље јагоде – концерт , 3. део ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
18:30
Мали концерт – Шкртице
19:44
Музички подсетник
21:16
РТС Музика представља
21:20
Музички времеплов
23:28
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:30
Мали концерт – Шкртице ,р.
00:55
Bad Copy – Љубав или пиво ,р.
01:44
Музички подсетник ,р.
02:22
Поп експрес – Атомско склониште, Кинематограф нашег детињства ,р.
03:16
РТС Музика представља ,р.
03:20
Музички времеплов ,р.
04:00
Muzzik – 20. емисија ,р.
04:45
Европа кроз концерте ,р.
05:28
Претпоноћни микс ,р.