РТС Музика: Програмска шема - уторак, 06. дец 2022

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Из наше архиве ,р.
07:00
Muzzik магазин – 11. емисија ,р.
07:30
Три боје звука – 3. циклус, микс 3 ,р.
08:22
Музички времеплов ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Студио 6 - Тапан ,р.
10:03
Музички подсетник ,р.
11:00
Концерт за рок имиџ ,р.
11:32
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Из наше архиве ,р.
13:00
Muzzik магазин – 11. емисија ,р.
13:30
Три боје звука – 3. циклус, микс 3 ,р.
14:22
Музички времеплов ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Студио 6 - Тапан ,р.
16:03
Музички подсетник ,р.
17:00
Концерт за рок имиџ ,р.
17:32
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Хитови
19:30
Музички времеплов
21:00
РТС Музика представља
22:00
Из наше архиве
23:23
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Хитови ,р.
00:30
Студио 6 - Диванхана ,р.
01:00
Muzzik магазин – 12. емисија ,р.
01:30
Музички времеплов ,р.
02:28
За сва времена – Бојан Ивковић ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra – 1. део ,р.
04:00
Из наше архиве ,р.
04:30
Након свих ових година – Бијело дугме, 2. део ,р.
05:23
Претпоноћни микс ,р.