РТС Музика: Програмска шема - среда, 21. авг 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:03
Три боје звука, Први циклус, микс 1, р.
06:57
Хитови, р.
07:45
Тамбурица фест – Бајага и инструктори, р.
08:38
Из наше архиве, р.
09:18
РТС Музика представља, р.
09:21
Музички микс, р.
09:52
Слађана и Дадо, р.
10:50
Музички подсетник, р.
11:18
3 од 1 – Љубичице, р.
11:28
Поп експрес 1981 – реконструисана емисија, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:03
Три боје звука, Први циклус, микс 1, р.
12:57
Хитови, р.
13:45
Тамбурица фест – Бајага и инструктори, р.
14:38
Из наше архиве, р.
15:18
РТС Музика представља, р.
15:21
Музички микс, р.
15:52
Слађана и Дадо, р.
16:50
Музички подсетник, р.
17:18
3 од 1 – Љубичице, р.
17:28
Поп експрес 1981 – реконструисана емисија, р.
18:00
РТС Музика представља
18:34
Из наше архиве
20:03
Музички времеплов
21:00
РТС Музика представља
21:04
5 од 1 – Ортодокс Келтс
21:50
Хитови
23:26
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Три боје звука – ТВ постер Дел Арно бенд, р.
00:34
Из наше архиве, р.
01:33
Eyesburn – Гитаријада, 1. део, р.
02:03
Музички времеплов, р.
03:00
РТС Музика представља, р.
03:04
5 од 1 – Ортодокс Келтс, р.
03:20
За сва времена – Милан Цаци Михаиловић, р.
03:50
Хитови, р.
04:30
Вива вокс, 1. део, р.
05:26
Претпоноћни микс, р.