РТС Музика: Програмска шема - уторак, 07. мај 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:05
Музички времеплов, р.
06:52
Хит месеца 1986., р.
08:06
Из наше архиве, р.
08:30
Зајечарска гитаријада 2001, р.
09:28
РТС Музика представља, р.
09:33
Хитови, р.
10:00
Три боје звука – Кристали, Александра Ковач, Ју група, р.
10:54
Музички подсетник, р.
11:30
48. Зајечарска гитаријада, Прљаво казалиште, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:05
Музички времеплов, р.
12:52
Хит месеца 1986., р.
14:06
Из наше архиве, р.
14:30
Зајечарска гитаријада 2001, р.
15:28
РТС Музика представља, р.
15:33
Хитови, р.
16:00
Три боје звука – Кристали, Александра Ковач, Ју група, р.
16:54
Музички подсетник, р.
17:30
48. Зајечарска гитаријада, Прљаво казалиште, р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Музички времеплов
18:41
Пола сата за џез и блуз, Неша Петровић трио, 11. епизода
19:11
Џез алијанса
19:59
Из наше архиве
20:17
Белеф, Мореска нова
21:03
3 од 1 – Беби Дол
21:15
РТС Музика представља
21:18
Музички микс
21:47
Рок историја – Зоран Симјановић
22:36
Биг бенд РТС и гитаристи – Влатко Стефановски
23:06
Два погледа – Девојко мала
23:11
Три боје звука – 2. циклус, микс 4
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Музички времеплов, р.
00:41
Пола сата за џез и блуз, Неша Петровић трио, 11. епизода, р.
01:11
Џез алијанса, р.
01:59
Из наше архиве, р.
02:17
Белеф, Мореска нова, р.
03:03
3 од 1 – Беби Дол, р.
03:15
РТС Музика представља, р.
03:18
Музички микс, р.
03:47
Рок историја – Зоран Симјановић, р.
04:36
Биг бенд РТС и гитаристи – Влатко Стефановски, р.
05:06
Два погледа – Девојко мала, р.
05:11
Три боје звука – 2. циклус, микс 4, р.