РТС Музика: Програмска шема - понедељак, 08. апр 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:04
Хитови, р.
06:30
Волим осамдесете, концерт 2. део, р.
07:21
Хит месеца - нумере, р.
08:19
Музички времеплов, р.
08:57
РТС Музика представља, р.
09:00
Изворни фолклор и џез Лале Ковачева, р.
09:43
3 од 1 - Коља, р.
09:55
Из наше архиве, р.
10:32
Амаро Дел – Ђелем, ђелем, р.
11:21
Претпоноћни микс, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:04
Хитови, р.
12:30
Волим осамдесете, концерт 2. део, р.
13:21
Хит месеца - нумере, р.
14:19
Музички времеплов, р.
14:57
РТС Музика представља, р.
15:00
Изворни фолклор и џез Лале Ковачева, р.
15:43
3 од 1 - Коља, р.
15:55
Из наше архиве, р.
16:32
Амаро Дел – Ђелем, ђелем, р.
17:21
Претпоноћни микс, р.
18:00
РТС Музика представља
18:06
Из наше архиве
18:57
Роби Лакатош и Gyass band, 1. део
19:43
Музички времеплов
20:20
Ђелем, ђелем – О ђила
21:16
РТС Музика представља
21:22
Хитови
22:03
Три боје звука – Атомско склониште, Кал, Самостални референти
22:57
Кал, Ромологија, 2. део
23:30
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља, р.
00:06
Из наше архиве, р.
00:57
Роби Лакатош и Gyass band, 1. део, р.
01:43
Музички времеплов, р.
02:20
Ђелем, ђелем – О ђила, р.
03:16
РТС Музика представља, р.
03:22
Хитови, р.
04:03
Три боје звука – Атомско склониште, Кал, Самостални референти, р.
04:57
Кал, Ромологија, 2. део, р.
05:30
Претпоноћни микс, р.