РТС Коло: Програмска шема - четвртак, 25. феб 2021

06:00
На вашару ,р.
06:30
Постер Соње Перишић ,р.
07:00
Забрујите звуци милогласни ,р.
07:50
Златна плоча ,р.
08:45
Даровница ,р.
10:40
Посело у предвечерје ,р.
11:25
Ручни рад ,р.
12:00
На вашару ,р.
12:30
Постер Соње Перишић ,р.
13:00
Забрујите звуци милогласни ,р.
13:50
Златна плоча ,р.
14:45
Даровница ,р.
16:40
Посело у предвечерје ,р.
17:25
Ручни рад ,р.
18:00
Постер Бокија Милошевића
18:55
Забрујите звуци милогласни
19:40
Мали концерт
20:45
Концерт за торањ
22:25
Од Баната према Срему, 2.део
23:10
Играле се делије
00:00
Постер Бокија Милошевића ,р.
00:55
Забрујите звуци милогласни ,р.
01:40
Мали концерт ,р.
01:55
Фолк мајстори ,р.
02:45
Концерт за торањ ,р.
03:40
Ој, Мораво – фолк посело ,р.
04:25
Од Баната према Срему, 2.део ,р.
05:10
Играле се делије ,р.