РТС Коло: Програмска шема - уторак, 23. феб 2021

06:00
Места знана, а времена давна ,р.
06:20
Има дана за песму ,р.
06:35
Стари споменар ,р.
07:05
Забрујите звуци милогласни ,р.
07:55
Златна плоча ,р.
08:50
Сећање на великане, концерт ,р.
10:05
60 народних песама, колаж ,р.
11:10
Играле се делије ,р.
12:00
Места знана, а времена давна ,р.
12:20
Има дана за песму ,р.
12:35
Стари споменар ,р.
13:05
Забрујите звуци милогласни ,р.
13:55
Златна плоча ,р.
14:50
Сећање на великане, концерт ,р.
16:05
60 народних песама, колаж ,р.
17:10
Играле се делије ,р.
18:00
Од срца срцу
19:00
Забрујите звуци милогласни
20:00
Јека, специјал
21:40
Свирај оно наше, колаж
22:20
Мали концерт
22:30
Бисери циганске музике, концерт
01:00
Од срца срцу ,р.
01:00
Забрујите звуци милогласни ,р.
02:00
Јека, специјал ,р.
02:40
55 година Каравана, концерт ,р.
03:40
Свирај оно наше, колаж ,р.
04:20
Мали концерт ,р.
04:30
Бисери циганске музике, концерт ,р.
05:25
Шумадијски карусел ,р.