РТС Коло: Програмска шема - четвртак, 01. јул 2021

06:00
Места знана, а времена давна: Мераклије ,р.
06:20
Силуете: Анђелија песму лила ,р.
06:50
Ђердан ,р.
07:20
Играле се делије: КУД Железничар, Краљево ,р.
08:15
Постер Душана Костића ,р.
08:45
Златиборска песма 2005. ,р.
09:30
Шљивик: мајстори певачи ,р.
10:00
Чиста енергија Србије, концерт ,р.
11:00
Ручни рад – Биља Крстић ,р.
11:30
Чаробна свирала ,р.
12:00
Места знана, а времена давна: Мераклије ,р.
12:20
Силуете: Анђелија песму лила ,р.
12:50
Ђердан ,р.
13:20
Играле се делије: КУД Железничар, Краљево ,р.
14:15
Постер Душана Костића ,р.
14:45
Златиборска песма 2005. ,р.
15:30
Шљивик: мајстори певачи ,р.
16:00
Чиста енергија Србије, концерт ,р.
17:00
Ручни рад – Биља Крстић ,р.
17:30
Чаробна свирала ,р.
00:00
Од срца срцу ,р.
01:00
Играле се делије: КУД Први партизан ,р.
02:00
Златна плоча: Лепа Лукишћ ,р.
03:00
Даровница - Врање ,р.
04:55
Врти се вретено ,р.
05:15
Данилушка, концерт ,р.