РТС Коло: Програмска шема - субота, 19. јан 2019

06:00
Силуете, р.
06:30
Песма без граница, р.
07:25
Играле се делије, р.
08:25
Златна плоча, р.
09:15
Шљивик: Мајстори певачи, р.
09:45
Фолк мајстори, р.
10:40
Мали концерт, р.
10:55
Увек са песмом на уснама, р.
12:00
Силуете, р.
12:30
Песма без граница, р.
13:25
Играле се делије, р.
14:25
Златна плоча, р.
15:15
Шљивик: Мајстори певачи, р.
15:45
Фолк мајстори, р.
16:40
Мали концерт, р.
16:55
Увек са песмом на уснама, р.
18:00
Силуете
18:30
Песма без граница
19:20
Играле се делије
20:15
Златна плоча
21:05
Ауторско вече Миодрага Тодоровића Крњевца
22:05
Фолк мајстори
23:00
Народна кола - Народни оркестар РТС
23:10
Черга
00:00
Силуете, р.
00:30
Песма без граница, р.
01:20
Играле се делије, р.
02:15
Златна плоча, р.
03:05
Ауторско вече Миодрага Тодоровића Крњевца, р.
04:05
Фолк мајстори, р.
05:00
Народна кола - Народни оркестар РТС, р.
05:10
Черга, р.