РТС Коло: Програмска шема - недеља, 20. јан 2019

06:00
Силуете, р.
06:30
Песма без граница, р.
07:20
Играле се делије, р.
08:15
Златна плоча, р.
09:05
Ауторско вече Миодрага Тодоровића Крњевца, р.
10:05
Фолк мајстори, р.
11:00
Народна кола - Народни оркестар РТС, р.
11:10
Черга, р.
12:00
Силуете, р.
12:30
Песма без граница, р.
13:20
Играле се делије, р.
14:15
Златна плоча, р.
15:05
Ауторско вече Миодрага Тодоровића Крњевца, р.
16:05
Фолк мајстори, р.
17:00
Народна кола - Народни оркестар РТС, р.
17:10
Черга, р.
18:00
Силуете
18:30
Песма без граница
19:10
Играле се делије
20:10
Еј, да ми је
20:40
Златна плоча
21:30
Ауторско вече Миодрага Тодоровића Крњевца
22:05
Фолк мајстори
23:00
Посело у предвечерје
23:30
ТВ постер: Тоша Елезовић
00:00
Силуете, р.
00:30
Песма без граница, р.
01:10
Играле се делије, р.
02:10
Еј, да ми је, р.
02:40
Златна плоча, р.
03:30
Ауторско вече Миодрага Тодоровића Крњевца, р.
04:05
Фолк мајстори, р.
05:00
Посело у предвечерје, р.
05:30
ТВ постер: Тоша Елезовић, р.