РТС Коло: Програмска шема - среда, 19. мај 2021

06:00
Јесен стиже рана ,р.
06:30
Сабор народне музике ,р.
07:15
Играле се делије: КУД Веселин Маслеша ,р.
08:10
Златна плоча: Беба Селимовић ,р.
09:00
Концерт Зорана Калезића ,р.
10:00
Песма без граница ,р.
11:00
Аманет - концерт Василисе ,р.
11:30
Колаж народних песама ,р.
12:00
Јесен стиже рана ,р.
12:30
Сабор народне музике ,р.
13:15
Играле се делије: КУД Веселин Маслеша ,р.
14:10
Златна плоча: Беба Селимовић ,р.
15:00
Концерт Зорана Калезића ,р.
16:00
Песма без граница ,р.
17:00
Аманет - концерт Василисе ,р.
17:30
Колаж народних песама ,р.
18:50
Ђердан
22:00
Чиста енергија Србије, концерт
00:00
Места знана, а времена давна: Мераклије ,р.
00:20
Силуете: Анђелија песму лила ,р.
00:50
Ђердан ,р.
01:20
Играле се делије: КУД Железничар, Краљево ,р.
02:15
Постер Душана Костића ,р.
02:45
Златиборска песма 2005. ,р.
03:30
Шљивик: мајстори певачи ,р.
04:00
Чиста енергија Србије, концерт ,р.
05:00
Ручни рад – Биља Крстић ,р.
05:30
Чаробна свирала ,р.