РТС Драма: Програмска шема - петак, 14. мај 2021

06:00
Поп Ћира и поп Спира, 3-3, р.
12
07:25
Случај породице Бошковић, 27. и 28. еп, р.
12
08:11
Војна академија, 39. еп, р.
12
09:07
Јужни ветар, 13-14, р.
12
10:10
Тито и ја, р.
12
12:00
Поп Ћира и поп Спира, 3-3, р.
12
13:25
Случај породице Бошковић, 27. и 28. еп, р.
12
14:11
Војна академија, 39. еп, р.
12
15:07
Јужни ветар, 13-14, р.
12
16:10
Тито и ја, р.
12
22:20
Мој лични печат – Љубомир Шимунић
00:00
Случај породице Бошковић, 29. и 30.еп, р.
12
00:43
Војна академија, 40. еп, р.
12
01:35
Јужни ветар, 14-14, р.
12
02:44
Делиријум тременс, 3-4, р.
12
03:30
Делиријум тременс, 4-4, р.
12
04:20
Мој лични печат – Љубомир Шимунић, р.
04:25
ТВ театар – Чекаоница, р.