РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 30. јан 2020

06:00
Сумњива лица, 7-44 ,р.
12
06:25
Сумњива лица, 8-44 ,р.
12
06:50
Сумњива лица, 9-44 ,р.
12
07:15
Војна академија, 3-16 ,р.
12
08:06
Мој лични печат – Неле Карајлић ,р.
08:10
Комшије, 13-48 ,р.
12
08:35
Комшије, 14-48 ,р.
12
09:00
Монтевидео, видимо се, 8-10 ,р.
12
09:48
Мој лични печат – Раша Тодосијевић ,р.
09:52
Непобедиво срце, 8-15 ,р.
12
10:47
Мој лични печат – Веселин Грозданић ,р.
10:52
Други век – Зоран Симјановић, 1. и 2. део ,р.
12:00
Сумњива лица, 7-44 ,р.
12
12:25
Сумњива лица, 8-44 ,р.
12
12:50
Сумњива лица, 9-44 ,р.
12
13:15
Војна академија, 3-16 ,р.
12
14:06
Мој лични печат – Неле Карајлић ,р.
14:10
Комшије, 13-48 ,р.
12
14:35
Комшије, 14-48 ,р.
12
15:00
Монтевидео, видимо се, 8-10 ,р.
12
15:48
Мој лични печат – Раша Тодосијевић ,р.
15:52
Непобедиво срце, 8-15 ,р.
12
16:47
Мој лични печат – Веселин Грозданић ,р.
16:52
Други век – Зоран Симјановић, 1. и 2. део ,р.
18:50
Војна академија, 4-16
12
19:42
Мој лични печат – Мома Мартиновић
21:26
Мој лични печат – Нада Павловић
22:26
Мој лични печат – Никола Кусовац
00:00
Сумњива лица, 10-44 ,р.
12
00:25
Сумњива лица, 11-44 ,р.
12
00:50
Војна академија, 4-16 ,р.
12
01:42
Мој лични печат – Мома Мартиновић ,р.
01:46
Комшије, 15-48 ,р.
12
02:12
Комшије, 16-48 ,р.
12
02:38
Монтевидео, видимо се, 9-10 ,р.
12
03:26
Мој лични печат – Нада Павловић ,р.
03:30
Непобедиво срце, 9-15 ,р.
12
04:26
Мој лични печат – Никола Кусовац ,р.
04:30
Небеска удица, филм ,р.
12