РТС Драма: Програмска шема - недеља, 18. окт 2020

06:00
Отворена врата, 28-34 ,р.
12
06:43
Отворена врата, 29-34 ,р.
12
07:24
Отворена врата, 30-34 ,р.
12
08:18
Војна академија, 26. еп. ,р.
12
09:13
Војна академија, 27. еп. ,р.
12
10:08
Војна академија, 28. еп. ,р.
12
11:08
Комшије, 11-25 ,р.
12
12:00
Отворена врата, 28-34 ,р.
12
12:43
Отворена врата, 29-34 ,р.
12
13:24
Отворена врата, 30-34 ,р.
12
14:18
Војна академија, 26. еп. ,р.
12
15:13
Војна академија, 27. еп. ,р.
12
16:08
Војна академија, 28. еп. ,р.
12
17:08
Комшије, 11-25 ,р.
12
18:47
Отворена врата, 34-34
12
19:38
Војна академија, 29. еп.
12
20:33
Војна академија, 30. еп.
12
00:00
Отворена врата, 32-34 ,р.
12
00:47
Отворена врата, 34-34 ,р.
12
01:38
Војна академија, 29. еп. ,р.
12
02:33
Војна академија, 30. еп. ,р.
12
03:29
Комшије, 13-25 ,р.
12
04:19
Комшије, 14-25 ,р.
12
05:16
Комшије, 15-25 ,р.
12